Do tego miasta emerytów nikt nie wrócił. Chojniak i jego przy***sy zniszczyli Piotrków: nikt tutaj nie inwestuje, bo za drogo, a z mieszkańców doi, ile tylko wlezie. Zaraz po Rżanku to najgorszy prezydent od 89.
No a po kiego mają wracać żeby to nadopiekuńcze państwo zagłaskało ich na śmierć. Wrócisz to ,to państwo wyrwie Tobie ostatni kęs z gardła. Tam na zasiłku …. Dlaczego tak mało w Polsce zarabiamy? Pracujemy coraz wydajniej, Polska jest w światowej czołówce wzrostu wydajności pracy a ciągle zarabiamy... tak samo. Czyli mało. Dlaczego? Bo prezydent Piotrkowa, burmistrz Sulejowa ... wójt Moszczenicy tyle samo zarabiają Warszawy.
Maksymalnie nas wyzyskują, okradają a my udajemy że tego nie widzimy.
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Po raz pierwszy wyjechałem w 2004 roku i wróciłem po 5 latach - choć mój powrót był uwarunkowany wtedy aktualną moją sytuacją rodzinną. Było dla mnie szokiem pracować za niecałe 2000 zł netto - jednak musiałem wytrzymać 2 lata. Pod koniec 2011 roku zacząłem znowu jeździć - najpierw 2 lata w systemie 5 miesięcy tam - reszta w domu, ale nie zdawało to specjalnie egzaminu i całkowicie przeniosłem się aktualnie do Norwegii. Tęsknie bardzo - ale nie wrócę już nigdy - raz wróciłem i bardzo tego żałowałem - tak na prawdę to Piotrkowa jaki pamiętam już nie ma, na mojej "rodzinnej" ulicy, gdzie się urodziłem i spędziłem dzieciństwo - w każdym domu, ktoś kogoś gdzieś tam w Europie ma, praktycznie wszyscy moi znajomi wyjechali, szkoda - ale takie mamy realia...
Redakcja niech sie tak nie martwi oni i tak nie wrócą do kraju bo niby po co za to minimum pracować które na nic nie wystarcza?.Jeszcze w 93 roku pracując sam dojeżdżałem autem do pracy 10km i było mnie stać na utrzymanie żony i dwójki dzieci i jeszcze z wypłaty coś zostawało a dzis z jednej minimalnej nie ma szans to tylko rachunki zapłacić a na życie już nie ma więc jakie są perspektywy w tym kraju ano zadne i nikt tu nie wróci .To wszystko celowa robota naszych rządów trzeba to wprost powiedzieć a jak narazie polityka się nie zmienia by poprawić życie społeczeństwa i tylko nakłada sie kolejne podatki zasłaniając przy tym prawem unijnym.Dokąd będziemy mieli wrogie rzady dla naszego społeczeństwa a przyjazne dla obcych to w tym kraju się nic nie zmieni.Tylko jednomandatowe okręgi jak Kukiz proponuje ale pod jednym warunkiem ,że zostanie wprowadzone takie prawo ,że w przypadki gdy poseł będzie innaczej głosował niż wyborcy chcą to wyborcy moga go odwołać natychmiast .To pozwpoliło by zaprowadzic dyscypline nie tak jak dziś mamu obiecują dużo a jak do koryta sie dostana robią swoje mając w d...... wyborców
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!