to juz dawno było wiadomo że dla ludzi młodych nic tu nie ma w naszym kraju zero pomocy od panstwa zero mieszkan zero wszystkiego i ci pracobiorcy bo pracodawce prawdziwego ciezko znalesc
tak tak POwracja pracowac w magazynach za 500 ojro na miesiac :D aa i zwlaszcza ich super doszlifowany angielski sie im przyda przyprzerzucaniu kartonow na palety :D
Niech wracają bo Jamaro Drom gra na imieninach Piotrków,bo tylko taki zespół zagra w Piotrkowie
Wyjechałam do UK prawie 3 lata temu, jestem Piotrkowianką z babki-Prababki i ani mi się śni wracać do kraju, tym bardziej do Piotrkowa. Mam bardzo dobrze płatną pracę, a gdybym musiała pracować w Anglii za minimum, to i tak stać by mnie było na normalne życie bez zmartwień (żyłam z najniższej krajowej 2 lata i ani przez myśl mi nie przeszło żeby wracać). Tutaj poznałam męża, oczekuję dziecka, w dalszym ciągu pracuję itd. Wraz ze mną w pracują inni imigranci. Litwini i Portugale, ich oburzenie jest równie wielkie, czują się tak samo dotknięci brexitem. Po kilku rozmowach z mężem doszliśmy do wniosku, że do polski nie wracamy, nawet gdyby Rząd Brytyjski postawił sprawę jasno. Nie mamy po co. Nie za 1400 zł. Europa nie kończy się na Anglii a świat na Europie.
Wracajcie do Piotrkowa! Prezydent Chojniak własnie negocjuje z firmami mnóstwo pracy w naszym rejonie!!!
Po co tu wracać jak Piotrków po Łodzi to najgorsze miasto zresztą całe woj. jest na przed ostatnim miejscu w kraju pod każdym względem więc o czym mówić.Nie ma gospodarza z prawdziwego zdażenie i dlatego tak tu marnie jest..Jeżdżę po kraaju autem sporo i wszedzie coś się dzieje miasteczka rozkwitają tylko nasze miasto więdnie i usycha
Wracają! Już ich widzę! Jak niereferencyjne GTXy 1080 w sklepach!
... że wrócą! Nie tylko oni ale w ogóle wszyscy wrócą z Anglii do Piotrkowa, bo ileż można pracować za marne pieniądze na Wyspach, kiedy w Piotrkowie można zarobić tyle samo albo nawet więcej w dowolnej firmie zarejestrowanej w naszym mieście!
Młodzi będą mieli taka przyszłość w Piotrkowie jaka sami sobie stworzą. Znam młodych którzy rozkręcili swoje biznesy w P T i chwalą sobie. Nie sztuka być robolem u Niemca czy Anglika w razie jakiejś draki i tak jestesmy ci obcy a Polska jest na razie spokojna. Ja wole mniej zarabiać a czuć sie u siebie. Każdy wybiera jak woli.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!