Po co tu wracać jak Piotrków po Łodzi to najgorsze miasto zresztą całe woj. jest na przed ostatnim miejscu w kraju pod każdym względem więc o czym mówić.Nie ma gospodarza z prawdziwego zdażenie i dlatego tak tu marnie jest..Jeżdżę po kraaju autem sporo i wszedzie coś się dzieje miasteczka rozkwitają tylko nasze miasto więdnie i usycha
Wracajcie do Piotrkowa! Prezydent Chojniak własnie negocjuje z firmami mnóstwo pracy w naszym rejonie!!!
Wyjechałam do UK prawie 3 lata temu, jestem Piotrkowianką z babki-Prababki i ani mi się śni wracać do kraju, tym bardziej do Piotrkowa. Mam bardzo dobrze płatną pracę, a gdybym musiała pracować w Anglii za minimum, to i tak stać by mnie było na normalne życie bez zmartwień (żyłam z najniższej krajowej 2 lata i ani przez myśl mi nie przeszło żeby wracać). Tutaj poznałam męża, oczekuję dziecka, w dalszym ciągu pracuję itd. Wraz ze mną w pracują inni imigranci. Litwini i Portugale, ich oburzenie jest równie wielkie, czują się tak samo dotknięci brexitem. Po kilku rozmowach z mężem doszliśmy do wniosku, że do polski nie wracamy, nawet gdyby Rząd Brytyjski postawił sprawę jasno. Nie mamy po co. Nie za 1400 zł. Europa nie kończy się na Anglii a świat na Europie.
Niech wracają bo Jamaro Drom gra na imieninach Piotrków,bo tylko taki zespół zagra w Piotrkowie
tak tak POwracja pracowac w magazynach za 500 ojro na miesiac :D aa i zwlaszcza ich super doszlifowany angielski sie im przyda przyprzerzucaniu kartonow na palety :D
to juz dawno było wiadomo że dla ludzi młodych nic tu nie ma w naszym kraju zero pomocy od panstwa zero mieszkan zero wszystkiego i ci pracobiorcy bo pracodawce prawdziwego ciezko znalesc
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!