Ponad połowa Polaków jest zaszczepiona a jesteśmy w gorszej sytuacji niż w czasie gdy nie było szczepien czy ktoś to wytłumaczy.Świat już ponad rok mam szczepionki a tu fala za falą kolejne najgorsze wirusy się pojawiają jeszcze ten Tusk w Nowalijce.
Lepiej zajmijcie się dokończeniem ścieżki dźwiękowej na bugaju.
Ciekawostka:
...Irlandia znosi obostrzenia. Otworzą puby i restauracje także dla niezaszczepionych
Od tego weekendu irlandzkie puby, restauracje i inne punkty gastronomiczne mogą powrócić do normalnej działalności, a klienci nie będą proszeni o okazywanie przepustki covidowej...
W moim zakładzie połowa ludzi nie zaszczepiona maszeczki noszą na Brodach a jak się znajdzie ktoś z dodatnim wynikiem to wysyłają 2 góra 3 osoby na kwarantannę żeby tylko się sanepid nie czepiał a reszta która miała styczność z chorym nadal pracuje i cały tydzień chodzą po sklepach i roznasza
Ja się zascepiłem na wściekliznę. Nie czekaj. Zascep się, zascep się, zascep się.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!