Ja się zascepiłem na wściekliznę. Nie czekaj. Zascep się, zascep się, zascep się.....
W moim zakładzie połowa ludzi nie zaszczepiona maszeczki noszą na Brodach a jak się znajdzie ktoś z dodatnim wynikiem to wysyłają 2 góra 3 osoby na kwarantannę żeby tylko się sanepid nie czepiał a reszta która miała styczność z chorym nadal pracuje i cały tydzień chodzą po sklepach i roznasza
Ciekawostka:
...Irlandia znosi obostrzenia. Otworzą puby i restauracje także dla niezaszczepionych
Od tego weekendu irlandzkie puby, restauracje i inne punkty gastronomiczne mogą powrócić do normalnej działalności, a klienci nie będą proszeni o okazywanie przepustki covidowej...
Lepiej zajmijcie się dokończeniem ścieżki dźwiękowej na bugaju.
Ponad połowa Polaków jest zaszczepiona a jesteśmy w gorszej sytuacji niż w czasie gdy nie było szczepien czy ktoś to wytłumaczy.Świat już ponad rok mam szczepionki a tu fala za falą kolejne najgorsze wirusy się pojawiają jeszcze ten Tusk w Nowalijce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!