To znaczy, że co? Że jednak wyrzucają na bruk? A to w sumie dobrze i tak nie ma za bardzo chętnych do uczenia się w tej szkole.
Dzieci byłyby zachwycone :), a w końcu przecież to o nie podobno chodzi w tym sporze.
Z tego co mi wiadomo, to jeszcze nikt się tam nie wprowadza. A że ktoś coś planuje, to bardzo dobrze. Zresztą IV LO również chwali się "Orlikiem", choć jeszcze na Broniewskiego się nie wyniosło.
TEŻ TAK SŁYSZAŁEM, CZĘŚĆ NAUCZYCIELI CHCE PRZEJŚĆ DO GIMNAZJUM 2 I WIDZI SZANSE NA NABÓR BĘDĄC WŁAŚNIE W BUDYNKU NA BRONIEWSKIEGO. DYREKTORKA NIE MA ZDANIA BO KUDYBOWA NIĄ STERUJE. WOLSKIEGO - PEŁNIĄCEGO OBOWIĄZKI DEREKTORA PODOBNO MAJĄ JUŻ DOŚĆ NAUCZYCIELE:)
Też to wiemy, już głośno o tym mówi się na Piotrkówku.
Czy uważacie, że w IV LO pracują idioci, którzy chcą pogorszyć sobie warunki? Bo tym z pewnością byłoby współdzielenie budynku z inną szkołą. A p. dyrektor Karlińska swój rozum ma i nie musi być przez nikogo sterowana.
Ciekawe,jak będąc na miejscu dyrektorki IV LO zachowałaby się dyrektorka SP 10?
A jak zachowuje się dyrektorka IV LO, bo póki co to ja znam tylko zdanie pana Wolskiego, a ono mnie akurat najmniej interesuje?
Pewnie by podziękowała ,,za pomoc''
Zgadzam się. A kto Was wyrzuca z Waszego budynku? Chyba nie IV. Podziękowania składajcie na właściwe ręce
[/cytat]"CIEKAWOSTKA:DYREKTORKA NIE MA ZDANIA BO KUDYBOWA NIĄ STERUJE.
To, że obecna dyrektorka IV LO żyje w zgodzie i przyjaźni z poprzednią nie świadczy, że daje sobą sterować. Szkoda, że w SP 10 nie ma takich relacji między byłą i obecną dyrektorką!
To,że pani dyrektor IV LO żyje w zgodzie i przyjaźni ze swą poprzedniczką nie świadczy o tym, że pozwala sobą sterować!
Szkoda, że między obecną a byłą dyrektorką SP 10 nie ma takich relacji! Ktoś wie dlaczego?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!