I Munik z Błaszczyńskim i Staszkiem.
Są jeszcze szkoły niepubliczne. Przy okazji nasze dzieci mogą zostać ministrantami. I Takie powinny być szkoły żeby dzieci nie miały styczności z dziećmi z rodzin patologicznych.
"I Takie powinny być szkoły żeby dzieci nie miały styczności z dziećmi z rodzin patologicznych".
Co za imbecyl to napisał!!!!???!!!! a co dzieciom z rodzin dysfunkcyjnych to byś już sznurek na szyi powiesił. Cóż one są winne?!?!Patologia??? Widać u Ciebie szacunek!!!Nigdy nie życzę nikomu źle i mimo własnego ogroooomnego wykształcenia nie zadzieram nosa!!A dzieci są dziećmi!!!
Nikt nie mówi,ze IV LO nie ma prawa do godnych warunków nauki.Ten konflikt skłóci nie tylko szkoły ale i rodziców,jest podsycany non stop.Szkoda,że wszyscy dają się w niego wciągać.KTOŚ MA W TYM BARDZO DUŻY INTERES.Dziwię się,że "poinformowany" o tym nie wie.
Pani Agnieszka Borówka zaś nigdy nie należała do żadnej organizacji politycznej,jedynie startowała z listy Platformy do RM.Kogo w oczy kole,że jest rodzicem i chce pomóc?Zawsze znajdą się tacy,którzy lubią komuś palca w oko wsadzić.
Ten konflikt już skłócił wszystkich. I po co??? Wreszcie ktos podjął decyzję co w tej sprawie zrobić, a nie jak do tej pory było - tylko obietnice. A pani Borówka jest moja sąsiadką od wielu lat i nie jednemu pomogła. Zawsze moge na nią liczyć jako koleżankę. Jak nie znasz człowieka to sie wypowiadaj.
Ludzie!!! Zamiast krytykować zaniepokojonych rodziców pomyślcie!!! Wy nie martwicie się o swoje pociechy? To piękne i warte pochwały że ta kobieta nie jest obojętna na los dzieci z 10tki.
Konstytucja RP gwarantuje naszym dzieciom godne warunki do rozwoju i bezpiecznej edukacji.
Przestańcie krytykować władze miasta, pracowników i rodziców z Sp 10! Przyjdźcie i pomóżcie jak jesteście tacy mądrzy!
Drogi rodzicu,chyba zapomniałeś,że Matusewicz chciał zlikwidować SP 10.Proponujesz budynek na Batorego bez względu na koszty.Myślę,że wyszło by na to samo gdyby przeprowadzono remont SP 10,czyli niebotyczna suma ponieważ na Batorego są 92 pomieszczenia hotelowe z węzłem sanitarnym.Wyobrażam sobie wtedy burzę w mieście i tych wszystkich krzykaczy zarzucających Prezydentowi niegospodarność.
Nikt nie krytykuje pracowników i rodziców SP 10!!!Kto ma przyjść z pomocą? Władze miasta teraz przypomniały sobie o Waszym problemie? Do kogo Macie pretensje? To Urząd ma pomagać. Pomógł Wam dopiero, gdy kończy się decyzja Nadzoru Budowlanego? A czy pomógł, czy zaszkodził... i sobie też
Hurra!Hurra! Będę sławna! Zostałam celebryką. Alleluja i do przodu. To tylko cytat
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!