Laicy co się na niczym dobrze nie znają będą wymieniać ludzi zdolnych z doświadczeniem na nieudaczników bo taka moda, prezydenta już wymienili i co się zmieniło czekamy jak się nowy nauczy się chodzić po urzędzie, bez gwarancji, że to się stanie a taki był pewny mimo 30 lat, że wie jak może być lepiej dlatego wygrał a czy wygrał elektorat????????
Umowy nie korzystne a jak przyjdzie nowa firma i jej koszty będą wyższe to kto za to zapłaci? Jak będą się Panowie przed nami tłumaczyć? Podwyższa czynsz i tyle zapewne ucichną wtedy ich wypowiedzi
Pan Maciolek z Sokalskim wymyślili sobie chytry plan i wmawiają wszystkim , że to mieszkańcy tego chcą ale plan upadł bo zbudowany był na kłamstwach jak to się dziś okazało , a największym szokiem dla mnie było jak się okazało że najpierw wpłynęło pismo o odwołanie prezesa a dopiero później prezes poszedł do prokuratury , a wszystkim przecież wmawiał że go zwolnili za to że tam poszedł i co i myślał że to się nie wyda ? Jak można tak okłamywać ludzi? Jak można ufać teraz takim ludziom ? I ten Pan jest radnym w sejmiku !
Jestem osobą starsza nie mam konta na tym fejsbuku oglądałem trabsmisje na YouTube a tam też nie mogę skomentować nie mam konta wiec napisze tutaj naprwno osoby które prowadziły ten laiw widzą to. Po pierwsze prezes do spraw technicznych mowi o tym że był od wind i parkingi. Nasze instalacje wod kan są w tragicznym stanie a ten Pan nie ma o tym pojęcia. Firma wykonuje odcibkowe wymiany bo na to pozwala spółdzielnia ale my jako członkowie domagamy się wymiany instalacji kanalizacyjnej która jest w stanie opłakanym np w bloku 6 przy Krakowskim przedmieciu. Ja tylko pragnę nadmienić ze potrzeby jest prezes do spraw technicznych który się zna na i stacjach. Za kandydatury pozostałych prezesów chodzili na odbiory za pana sokalskiego wiem że nie bym na ani jedym odbiorze a to fundamwntalne bardzo przykro się patrzy jak ktoś chce zajmować stołek a nie ma o tym pojęcia apelauje do spółdzielni aby przyjęli prezesa do spraw technicznych który ma odpowiednie wykształcenie to powinno być głównym kryterium a nie windy i parkingi
P.Kowalczyk pan zarzuca niekompetencje Panu Sokalskiemu a co Pan ma za doświadczenie w Spodzielczosci czym pan może się pochwalić P.Sokalskiego znam jako dyrektora MOK bywałem zrobil tam dobrą robotę i to mogę ocenić a pan funkcja bije do głowy wstyd jak pan może spojrzeć w oczy temu człowiekowi żenada
Nie życzę sobie żeby pan Maciolek i Sokalski wypowiadali się w moim imieniu jako członka spółdzielni , nie życzę sobie być okłamywany przez tych panów , ludzie zakładają że radny miasta i sejmiku musi mówić prawdę a okazało się że z prawdą to nie ma nic wspólnego , jak można robić takie rzeczy ludziom ? Gdzie honor ? Gdzie przyzwoitość ?
Piotrkowska Spółdzielnia Mieszkaniowa to relikt PRL. Czas iść na Walne i podziękować Prezydium Rady Nadzorczej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!