metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obiektywny ~obiektywny (Gość)04.06.2024 20:32

Laicy co się na niczym dobrze nie znają będą wymieniać ludzi zdolnych z doświadczeniem na nieudaczników bo taka moda, prezydenta już wymienili i co się zmieniło czekamy jak się nowy nauczy się chodzić po urzędzie, bez gwarancji, że to się stanie a taki był pewny mimo 30 lat, że wie jak może być lepiej dlatego wygrał a czy wygrał elektorat????????

11

go?ć_mieszkaniec ~go?ć_mieszkaniec (Gość)04.06.2024 15:30

Umowy nie korzystne a jak przyjdzie nowa firma i jej koszty będą wyższe to kto za to zapłaci? Jak będą się Panowie przed nami tłumaczyć? Podwyższa czynsz i tyle zapewne ucichną wtedy ich wypowiedzi

17

As ~As (Gość)04.06.2024 17:47

Pan Maciolek z Sokalskim wymyślili sobie chytry plan i wmawiają wszystkim , że to mieszkańcy tego chcą ale plan upadł bo zbudowany był na kłamstwach jak to się dziś okazało , a największym szokiem dla mnie było jak się okazało że najpierw wpłynęło pismo o odwołanie prezesa a dopiero później prezes poszedł do prokuratury , a wszystkim przecież wmawiał że go zwolnili za to że tam poszedł i co i myślał że to się nie wyda ? Jak można tak okłamywać ludzi? Jak można ufać teraz takim ludziom ? I ten Pan jest radnym w sejmiku !

33

Oburzony ~Oburzony (Gość)04.06.2024 21:47

Jestem osobą starsza nie mam konta na tym fejsbuku oglądałem trabsmisje na YouTube a tam też nie mogę skomentować nie mam konta wiec napisze tutaj naprwno osoby które prowadziły ten laiw widzą to. Po pierwsze prezes do spraw technicznych mowi o tym że był od wind i parkingi. Nasze instalacje wod kan są w tragicznym stanie a ten Pan nie ma o tym pojęcia. Firma wykonuje odcibkowe wymiany bo na to pozwala spółdzielnia ale my jako członkowie domagamy się wymiany instalacji kanalizacyjnej która jest w stanie opłakanym np w bloku 6 przy Krakowskim przedmieciu. Ja tylko pragnę nadmienić ze potrzeby jest prezes do spraw technicznych który się zna na i stacjach. Za kandydatury pozostałych prezesów chodzili na odbiory za pana sokalskiego wiem że nie bym na ani jedym odbiorze a to fundamwntalne bardzo przykro się patrzy jak ktoś chce zajmować stołek a nie ma o tym pojęcia apelauje do spółdzielni aby przyjęli prezesa do spraw technicznych który ma odpowiednie wykształcenie to powinno być głównym kryterium a nie windy i parkingi

21

Przyjaciel ~Przyjaciel (Gość)04.06.2024 22:32

P.Kowalczyk pan zarzuca niekompetencje Panu Sokalskiemu a co Pan ma za doświadczenie w Spodzielczosci czym pan może się pochwalić P.Sokalskiego znam jako dyrektora MOK bywałem zrobil tam dobrą robotę i to mogę ocenić a pan funkcja bije do głowy wstyd jak pan może spojrzeć w oczy temu człowiekowi żenada

11

Oburzony ~Oburzony (Gość)04.06.2024 18:01

Nie życzę sobie żeby pan Maciolek i Sokalski wypowiadali się w moim imieniu jako członka spółdzielni , nie życzę sobie być okłamywany przez tych panów , ludzie zakładają że radny miasta i sejmiku musi mówić prawdę a okazało się że z prawdą to nie ma nic wspólnego , jak można robić takie rzeczy ludziom ? Gdzie honor ? Gdzie przyzwoitość ?

53

ff ~ff (Gość)05.06.2024 00:49

Trzeba to wszystko natychmiast rozwalić dla dobra lokatorów.

11

Jest ~Jest (Gość)05.06.2024 00:51

Piotrkowska Spółdzielnia Mieszkaniowa to relikt PRL. Czas iść na Walne i podziękować Prezydium Rady Nadzorczej

13

ee ~ee (Gość)05.06.2024 00:54

Spóldzielnia to beton

13

eeee ~eeee (Gość)05.06.2024 00:55

Brawo dla odważnych, którzy próbują zmienić PSM

23

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat