Mam pytanie do Panów Maciolka i Sokalskiego : czy spółdzielnia może funkcjonować bez rady nadzorczej i bez zarządu ? Skoro Panowie chcą do tego doprowadzić to musicie to wiedzieć więc
proszę mi odpowiedzieć co się wtedy wydarzy ? Żeby nową radę wybrać musi być nowe walne a walne zwołuje zarząd , który nie będzie istniał dopóki nie będzie nowej rady i kółko się zamyka , więc kto będzie kierował i zarządzał wtedy jak nic nie będzie ?????
Panie Sokalski nie chcę Pana straszyć ale Pana wpisy na forach sprawiają że postrzegany Pan jest jako antypracodawca i z taką opinią nie będzie Panu łatwo jakąkolwiek pracę znaleźć
Nie ma prawa Pan Maciołek wypowiadać się w mediach w moim imieniu !!!!! Może mówić że kilku członków chce , tych co to podpisali a nie może mówić że członkowie chcą , to fałsz i manipulacja jest a Wy Sokalski i Maciołek weźcie się do prawdziwej roboty bo widać że zajęcia Wam brakuje , budować schrony dla mieszkańców Piotrkowa , to jest ważne a nie robienie zamętu i doprowadzanie do ruiny tego co dobrze funkcjonuje !!!!!
Komentarze to głównie te 6 osób z rady i stara kadra pracowników.Na czele z ich prezesem Rasiem. Bronią swoich ciepłych posadek i chcą nam zrobić zamieszanie w głowach. Zobaczcie ile czekamy na rozliczenie wody ,jak wygląda sprzątanie , wysokość czynszu itp. Za nasze pieniądze się bawią
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!