Pan Maciołek i Sokalski podburzają ludzi przed walnym zgromadzeniem ponieważ wiedzą, że do tej pory maja czas na buntowanie ludzi. Później pojawią się argumenty i wyjdzie niekompetencja Pana Sokalskiego. W życiu najgorsze jest to, że nawet osoby bez kompetencji mogą robić karierę :)
Kowalczyk wygryzł Sokalskiego bo z Rasiem chcieli między sobą podzielić stołki prezesów. Tak to wygląda
Rozwiązać korupcyjnogenne przedsiębiorstwo,wybrać nowe władze pod rygorem pełnej odpowiedzialności karnej
Się okaże ilu będzie kandydatów
Prezes robi porządki w spółdzielni, nikt mu nie będzie patrzył na ręce!?
Ludzie ogarnięcie się. Raś ma 6 swoich w radzie, Sokalski 3 . A spółdzielnia robi sieczkę w głowach ludziom
Jeżeli ludzie nie widzą jak ci Panowie dwaj manipulują informacjami i manipulują ludźmi to bardzo przykro bo widać to po sposobie ich wypowiedzi hejtem itp. Ludzie na stanowiskach powinni mieć kulturę !
Ja nie jestem ani za Sokalskim ani za Radiem. Ale jestem za tym by te układy rozwalić. Dość Kolesi.
A może ktoś powie o tych lokatorach którzy nie wierza w słowa pana sokalskiego i Maciołka? Ja nie podpisywałem żadnego pisma do spółdzielni i takich jak ja jest więcej. Nie życzę sobie zeby ich pisma były nazywane pismami od lokatorów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!