Masakra co czytam jestem z Piotrkowa Trybunalskiego nie mam nic do ludzi z okolicznych gmin i niewiem co wy do nich macie czy nikt nie bierze już pod uwagę że to miastowi uciekają z Piotrkowa na wieś
Panie Wolski taki temat to nawet nie prowokacja to zwykle dziadostwo a byl Pan niby "intelygent"
Wreszcie świnie będą w mieście hodowane i wsioki będą mogli powiedzieć że w mieście gnojówą śmierdzi :-)
Niechcice i okolice bardzo chętnie odłączyłyby się od tej żenującej gminy Rozprza. Łącznie kilkanaście wsi, 2-3 tysiące mieszkańców. Mamy już dość tej niekompetencji.
Grabica również nie chcę wchłonięcia Piotrkowa Trybunalskiego.Jeśli pan prezes uzna że tak będzie lepiej to Piotrkowianie na próbę mogą dopisać do rejestracji upragnione I lecz to zobowiązuje :D
Czyli rozumiem, że chcecie wieś Piotrków przyłączyć do gminy Moszczenica?
Nic z tego chłopki tfu wielkomiejskie.
Dołączyć wszystkie wsie dookoła,będzie wtedy więcej nas z ŁKSu,Rodowici Łodzianie Milejów Chuligans
utworzyć księstwo piotrkowskie , książę kch, podskarbi marian i dr błazen
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!