Łapy precz od powiatu i naszych gmin. Tu żyje się o niebo lepiej niż w tym niby mieście.
Takie przyłączenie wyszłoby wszystkim na dobre,bo np.Poniatów jest na końcu dziadowskiej gminy-Sulejów,a do Piotrkowa jest zaledwie 5 km.Większość mieszkańców pracuje w Piotrkowie więc wszelkie sprawy urzędowe lepiej też tu byłoby załatwiać.Jeśli chodzi o finanse i inwestycje,to gorzej z pewnością by nie było,bo gorzej już po prostu być nie może!!!
Niestety z tym uciekaniem z miasta na wieś i budowie domu to trochę się pogmatwało. Większość ziem to klasy do III, więc jest poważny problem z uzyskaniem warunków zagospodarowania.
Szukanie kasy się zaczyna bo ta dziura powoli się wyludnia i nie ma z kogo zdzierać. Nie chce należeć do żadnego Piotrkowa!!!
Janówke tez niech wchłonie -proszę. Byle od gminy Rozprza się uwolnić.
T A K J E S T ! Piotrków od Przedborza aż do morza !!!!
Wszędzie tylko, że nie chcą wiochy w mieście itp. A jakie to miasto ten Piotrków ???? To jest dopiero WIOCHA !!!! Lada moment padnie jedyne centrum handlowe. Kto mądrzejszy to uciekł na wieś. W bramach i na przystankach tylko zakapturzone młode łby - żenada. Jadę na koniu - tyłem!!! ( old spice ).
A czy ktos sie wogole pyta czy miedzkancy osciennych gmin tego chca? Mi tam jest dobrze i wcale tego nie chce mieszkac w mieście, mieszkam kilometr od miasta Ptb i jestem z tego dumna. Powstalo osiedle,niebawem deweloper buduje blok i dla mnie jest bajecznie. Miasto rzut beretem , cisza, spokoj, zadnej zmiany adresu. Co to za roznica dla mnie mieszkac w miescie czy pod miastem. Pozdrowienia dla miastowych od mieszkanki przedmiescia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!