A może by ich wozić na izbę przyjęć na roosevelta? Stoi pusta, świeżo wyremontowana, personel się nudzi ;)
Głos Pana Winiarskiego, to głos wołającego na puszczy.
Nie dziwię się Panu, że zamierza Pan opuścić to towarzystwo wzajemnej adoracji.
System d kracji w którym żyjemy, nie jest dla ludzi uczciwych. To jest system, w którym rządzą hieny żrące żywcem nasze upadające miasto. Dla nich liczą się tylko napchane własne kałduny.
Przemysł miasta został zrujnowany, działalność gospodarcza zamiera, ale władza cieszy się, że haracze z pozwoleń na sprzedaż alkoholu rosną. Będzie za co zatrudniać rodziny na stanowiskach urzędniczych, będzie czym obracać jak kołem fortuny dla swoich. Reszta niech pije i płaci ich rachunki.
Natomiast samorządowcy wydają NASZE, nie swoje.
Ilość pieniędzy wydana na alkohol nie jest wyznacznikiem potrzeby utworzenia Izby Wytrzeźwień. Tą potrzebę wyznacza ilość interwencji wobec nietrzeźwych leżących na ulicy, a tych u nas w mieście nie ma wielu. Piotrkowianie nie upijają się na umór.
Jak sie nawale to za swoje. Niech mnie nikt z krzaków potem nie wyciąga bo lubie jak koty po mnie łażą.
Mediateki i hali sportowo-widowiskowej jeszcze nie ma, Concordii nie ma , prostytutek na odpowiednim poziomie nie ma, nie można nic kupić dla miasta bo wszystko za drogie a za to u nas są tylko ceno-znawcy, to co mają robić wszędobylscy ~goście z ograniczonymi potrzebami - jak nie pić gorzały.
pewnie że jest potrzebna i to bardzo potrzebna a nie wożenie ich do szpitali gdzie blokują miejsca ludziom którzy chcą pomocy medycznej
Czytając niektóre komentarze, krew mnie zalewa. Nonsens. Bzdura. Jeśli ktoś myśli, że podniesienie ceny alkoholu lub ograniczenia w sprzedaży legalnego alkoholu (czasowe czy miejscowe) ograniczy spożywanie trunków, ten jest w błędzie. Wystarczy chwilę pomyśleć...
Pan Winiarski niech się zajmie leczeniem ludzi i niech nie przepisuje leków z górnej półki! Pacjent traci pan doktor zyskuje :)
Żle postawione pytanie, winno być czy radny Winiarski potrzebuje izby wytrzeźwień a odpowiedź potrzebuje bo gdy by został szefem takiej izby to nie musiał by się męczyć z ogromną ilością pacjentów poradni zdrowia,czy potrzeby radnego są dla nas najważniejsze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!