metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~PT ~~PT (Gość)05.11.2017 09:55

Cytuję:
że miasta takie jak Piotrków (tzn. do 50 tys. mieszkańców) nie mają obowiązku utrzymywania takiego przybytku.

A teraz się okazuje ze nie 70 czy 60 tys. tylko Piotrków ma poniżej 50 tys. mieszkańców. Dużo ubyło przez ostatnie trzy miesiące.

151

Pan_kolega ~Pan_kolega (Gość)05.11.2017 21:56

Piotrków nie potrzebuje izby czegoś tam, Piotrków potrzebuje Medioteki proszę Państwa

62

łukasz MoszczenicA ~łukasz MoszczenicA (Gość)05.11.2017 09:12

Wystarczy drastycznie podnieść ceny alkoholi i problem sam się rozwiąże.
Będziemy namawiać na to naszego wójta Marcelego.

318

5 listopada ~5 listopada (Gość)05.11.2017 09:03

Choćby dla tych nadużywających z Szewskiej izba wytrzeźwień konieczna. Albo izba przyjęć!

512

borowik ~borowik (Gość)06.11.2017 07:02

Niech każdy wydaje swoje zarobione pieniądze jak chce i żyje jak chce. Wszyscy naskoczyli na poruszony jeden temat. A co innymi nałogami, takimi jak: internet, telefon, hazard, kawa, słodycze, zakupy, czy sex ? Może dla uzdrowienia nas samych zlikwidujemy wszystko ? Czasami trzeba spróbować wszystkiego.

120

gość ~gość (Gość)06.11.2017 08:32

Popieram pana radnego. Sam byłem w podobnej sytuacji. Tzn. na SORze wylądowała bliska mi osoba. W tym samym czasie policja przywiozła jakiegoś pijanego menela. Z menelem był taki problem, że ani szpital nie za bardzo miał ochotę go zatrzymać, ani menel nie za bardzo chciał zostać. Policja pojechała a personel SORu został się z problemem. Gościu był agresywny, co chwila schodził z łóżka, personel co chwila groził mu, że zaraz ponownie wezwie policję. Wypuścić go jednak (choć widać, że chcieli) nie mogli. Sam miałem szczerą ochotę mu przypier.... bo byłem cały w nerwach. SOR to miejsce dla potrzebujących szybkiej pomocy a nie dla pijanych.

55

97-300 97-300ranga05.11.2017 15:19

Co ma wspólnego wódka z mediateką ? Pytanie bez sensu .

86

gość ~gość (Gość)06.11.2017 08:50

Korzystam z 500+ i jakoś na alkohol nie wydaje to już robi się nudne ciągle ludzie czepiają się 500+.

68

Tutu ~Tutu (Gość)06.11.2017 07:35

Całe szczęście że w przyszłym roku wybory samorządowe- trzeba całą ekipę Urzędasów Piotrkowskich wymienić - kumoterstwa- kolesiostwo, klany rodzin- niektóre osoby są po 20 lat na stołkach cieplutkich i nic nie robią- są dyktatorami - Koniec już w blisko całe szczęście- Rolnicy do roli , Robotnicy do fabryk, Pasta do zębów

48

gość ~gość (Gość)06.11.2017 10:50

Kiedyś jadąc przez pewne miasto zobaczyłem następujący napis nabazgrany na ścianie: Pijesz i palisz - niszczysz zdrowie. Nie pijesz i nie palisz -niszczysz kraj. Nie ma takiego kraju na świecie, który chciałby definitywnie zlikwidować palenie i picie. Patrz - akcyza.

24

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat