metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
łukasz MoszczenicA ~łukasz MoszczenicA (Gość)05.11.2017 10:02

Najtańsze piwo powinno kosztować 10 zł. i co pijaki? sami będziecie ważyć piwo? hahahahaha!
Żal mi was pany z miasta.

115

LUQ LUQranga05.11.2017 10:36

A pan który pisał ten artykuł pytał osobiście mieszkańców czy piją i ile alkoholu kupują. Przecież sklepy są otwarte dla każdego i każdy mógł kupić sobie nie tylko mieszkańcy Piotrkowa ale i innych miast i okolicznych miejscowości. A jak pojedzie wycieczka z Piotrkowa do Zakopanego i tam kupią 50 butelek alkoholu to co podniesiemy średnią Piotrkowowi czy Zakopanemu.

81

radny winiary ~radny winiary (Gość)05.11.2017 10:43

O tym radnym słyszę tylko że piotrkowianie chlają a on nie będzie leczył ludzi przywiezionych na SOR pod wpływem, że chce puścić pawia w paku miejskim aby wystraszyć wrony, czy że jest zniesmaczony gdy ktoś się kąpie nago pod basenowym prysznicem. To w jego mniemaniu są problemy Piotrkowian. To musi być bardzo szczęśliwy człowiek. Dużo zdrowia życzę panu radnemu i więcej trafionych diagnoz a nie tylko "witaminki".

92

gość ~gość (Gość)05.11.2017 11:02

ŁUkasz dziecko Ty jesteś upośledzony?Co z tego że będzie po 10zł?Będzie podobnie jak z fajkami,czyli każdy zacznie pić lewą wódkę i Państwo nie dostanie ani grosza z akcyzy.

52

Po studiach ~Po studiach (Gość)05.11.2017 11:29

A ja przestałem w ogóle pić i kiedy radny wypowie o konieczności budowy izby dla normalnych niepijących,co z życia mi się już nic nie należy wszystko tylko dla pijących może im jeszcze 1000+ dać żeby nie musieli się męczyć pracą tylko kupowanie alkoholu..

91

97-300 97-300ranga05.11.2017 12:04

Bzdura ,bzdurę,bzdurą pogania . Od kiedy w EP mieszka mniej niż 50 tysięcy mieszkańców ?

83

pytanie do redakcji ~pytanie do redakcji (Gość)05.11.2017 12:16

A "śpioszek" ze zdjęcia wyraził zgodę na publikacje jego wizerunku ???

93

loko ~loko (Gość)05.11.2017 12:27

Panie radny wystarczy nie cackać się z pijaczkami i raz dwa wyjdą na prostą a wy ich tam rozpieszczacie na oddziale więc nie dziwne , że chętnie wracają.

45

Rysiek ~Rysiek (Gość)05.11.2017 12:53

O zmienili fotkę.

22

Rysiek ~Rysiek (Gość)05.11.2017 12:27

Pijanego pokazali w całej okazałości,a przestępców,morderców i pedofilów pokazują z opaską na oczach.Gdyby to trafiło na mnie,to bez zgody umieszczenia mojego wizerunku w sieci założyłbym sprawę autorowi tego artykułu.

91

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat