metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)06.11.2017 11:28

Proponuję Panu v-ce Prezydentowi położyć się na SOR i zobaczyć co chodzi po ścianach . To właśnie pozostałości po leżakach . Pozdrowienia dla Pana

24

gość ~gość (Gość)06.11.2017 10:50

Kiedyś jadąc przez pewne miasto zobaczyłem następujący napis nabazgrany na ścianie: Pijesz i palisz - niszczysz zdrowie. Nie pijesz i nie palisz -niszczysz kraj. Nie ma takiego kraju na świecie, który chciałby definitywnie zlikwidować palenie i picie. Patrz - akcyza.

24

Tutu ~Tutu (Gość)06.11.2017 07:35

Całe szczęście że w przyszłym roku wybory samorządowe- trzeba całą ekipę Urzędasów Piotrkowskich wymienić - kumoterstwa- kolesiostwo, klany rodzin- niektóre osoby są po 20 lat na stołkach cieplutkich i nic nie robią- są dyktatorami - Koniec już w blisko całe szczęście- Rolnicy do roli , Robotnicy do fabryk, Pasta do zębów

48

gość ~gość (Gość)06.11.2017 08:50

Korzystam z 500+ i jakoś na alkohol nie wydaje to już robi się nudne ciągle ludzie czepiają się 500+.

68

97-300 97-300ranga05.11.2017 15:19

Co ma wspólnego wódka z mediateką ? Pytanie bez sensu .

86

gość ~gość (Gość)06.11.2017 08:32

Popieram pana radnego. Sam byłem w podobnej sytuacji. Tzn. na SORze wylądowała bliska mi osoba. W tym samym czasie policja przywiozła jakiegoś pijanego menela. Z menelem był taki problem, że ani szpital nie za bardzo miał ochotę go zatrzymać, ani menel nie za bardzo chciał zostać. Policja pojechała a personel SORu został się z problemem. Gościu był agresywny, co chwila schodził z łóżka, personel co chwila groził mu, że zaraz ponownie wezwie policję. Wypuścić go jednak (choć widać, że chcieli) nie mogli. Sam miałem szczerą ochotę mu przypier.... bo byłem cały w nerwach. SOR to miejsce dla potrzebujących szybkiej pomocy a nie dla pijanych.

55

borowik ~borowik (Gość)06.11.2017 07:02

Niech każdy wydaje swoje zarobione pieniądze jak chce i żyje jak chce. Wszyscy naskoczyli na poruszony jeden temat. A co innymi nałogami, takimi jak: internet, telefon, hazard, kawa, słodycze, zakupy, czy sex ? Może dla uzdrowienia nas samych zlikwidujemy wszystko ? Czasami trzeba spróbować wszystkiego.

120

5 listopada ~5 listopada (Gość)05.11.2017 09:03

Choćby dla tych nadużywających z Szewskiej izba wytrzeźwień konieczna. Albo izba przyjęć!

512

łukasz MoszczenicA ~łukasz MoszczenicA (Gość)05.11.2017 09:12

Wystarczy drastycznie podnieść ceny alkoholi i problem sam się rozwiąże.
Będziemy namawiać na to naszego wójta Marcelego.

318

Pan_kolega ~Pan_kolega (Gość)05.11.2017 21:56

Piotrków nie potrzebuje izby czegoś tam, Piotrków potrzebuje Medioteki proszę Państwa

62

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat