metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)15.12.2019 11:27

A na co to komu potrzebne?

00

gość ~gość (Gość)15.12.2019 11:29

Należy skończyć zakupy w tych sklepach to zaraz zaczną dbać o klientów!

66

gość ~gość (Gość)15.12.2019 11:47

Jestem jak najbardziej za wynajmem psów i batów do ganiania i tak to nic nie da bo jak widać po komentarzach widać podejście Ludzie właśnie firma poto jest żeby parking był rotacyjny dla kijentow a nie darmowy parking dla cwaniaków z bloków i handlarzy.ale ludziska już mają bulwersa jak zawsze nic nie widzą tylko to co chcą

42

gość ~gość (Gość)15.12.2019 11:48

Tak jest na całym świecie że to Wjeżdżając na parking Sklepowy albo masz bilet albo kamera robi zdjęcie i odlicza twój czas Żeby nie parkowały osły i blokowali dostęp do sklepu ludziom którzy chcą zrobić zakupy

40

gość ~gość (Gość)15.12.2019 12:01

Ganiać lać i może.sie naucza że.parking jest dla.kijentow a nie dla.cwaniakow z bloków a jak się komuś nie podoba do zabki lub do abc na zakupy tam nie mają parkingów i mają problem z głowy za to ceny mają dobre to alternatywa dla tych co tak tutaj są bardzo zbulweroswani.Tylko ciekawe jak by reagowali jak na ich parkingu przed ich sklepem taki jedn z drugim tu zbulwersowany by parkowali cały dzień.punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.ale.my Polaczki jak zawsze.mamy problem żeby się do czegoś dostosować.za.graniaca jednak nie marudzą.sa.za.....cie grzeczni i poprawnie jeżdżą

31

ALDI ~ALDI (Gość)15.12.2019 12:04

Miałem podobną sytuację na parkingu ALDI przy Sikorskiego. W środku tygodnia podjechałem pod sklep i przy wejściu zobaczyłem parkomat i regulamin. Przeczytałem go dokładnie, pobrałem bilet i udałem się do auta, a tam niespodzianka: mandacik na 90zł. Nadgorliwa pani tak się pośpieszyła, a różnica czasowa od przybycia do pobrania biletu wynosiła 6 min. a zgodnie z regulaminem można parkować bez biletu do 10 min. (czas na pobranie biletu. Odnalazłem panią, która opryskliwym tonem poinformowała mnie, że mogę się odwoływać co też uczyniłem. Od lutego do dnia dzisiejszego brak odpowiedzi na moje odwołanie i nie wiem co będzie dalej. Czekam. Nie na wszystkich przysklepowych parkingach są parkometry i powiem, że przy ALDI (Sikorskiego) czy Biedronce (Dmowskiego) jest to zrozumiałe bo spróbuj tam zaparkować i zrobić zakupy w sobotę lub w niedzielę, a przecież te parkingi, jak wcześniej ktoś zauważył, są własnością tych dyskontów a nie Pana Ptaka, który na swoim parkingu pobiera opłatę.

31

gość ~gość (Gość)15.12.2019 12:10

Janosik ale jesteś tempy

03

gość ~gość (Gość)15.12.2019 12:12

Ludzie ale co macie za problem wziąć bezpłatny bilecik i wrzucić go za szybe. Macie wtedy godzinę darmowego parkingu i obejdzie się bez mandatu :)

104

gość ~gość (Gość)15.12.2019 12:26

Proponuję aby pobierać bilety tylko w sobotę i niedzielę biedronka na Dmowskiego i aldi Sikorskiego giełda i bazar

90

gość ~gość (Gość)15.12.2019 11:30

I bardzo dobrze że tak robią bo każdy supermarket biedronka, Lidl czy inni za swoje pieniądze robi parking, płaci za całą powierzchnię i jest to dla klientów sklepu A nie dla ludzi którzy sobie bo parkują całe dnie idą do banku , kina czy na lody . Ale no szkoda wydać 1.5 czy 3 zł trzeba się kitrać "na darmowych parkingach piotrkowskich supermarketów" . Ludzie ogarnijcie się, fakt Piotrków to wiejskie, zacofanie miasto ale zapraszam do Łodzi, Warszawy, Krakowa czy Poznania, szybko byście nauczyli się ładu i szybkiego poruszania się po mieście bo u nas te korki przez tych wieśniaków co jeżdżą całe dniebtraktorami A w weekend przyjedzie passatem do Focusa zrobić zakupy, i wszyscy tylko tam na parterze próbują parkować haha

611

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat