Tej bardzo oburzonej pani, którą tak zaskoczyła kara za brak opłaty parkingowej trzeba uświadomić, że gdyby nie wprowadzenie tych opłat to prawdopodobnie nie zrobiłaby tych zakupów w Biedronce, gdyż nie znalazłaby miejsca na zaparkowanie samochodu. I to jest główny cel wprowadzonych opłat przy niektórych marketach. Np: jest opłata za parking przy Aldi na Sikorskiego, a już przy Aldi na Wolborskiej nie ma. Bo nie ma tam obok targowiska, które w soboty i niedziele zajmowałoby wszystkie miejsca parkingowe. A poza tym popularne powiedzenie mówi, że za "gapowe" trzeba płacić - i nie przyznawać się do tego.
Na szczęście nie obowiązku jeździć do marketów, przed którymi trzeba pobierać jakieś durne bilety, Ja np. lubiłem kupować w Aldim na Sikorskiego, ale od kiedy każą mi pobierać jakieś bilety, już tam nie jeżdżę i co mi kto zrobi?
Wiecie co nie jeden kierowca ma auto za parę tysiecy zł. a sepi 3zł. na parking.
Kończy się eldorado,teraz za wszystko będziecie bulić,a jak nie pasuje to do Gąsek czy Longinówki pod sklep ABC czy inny Grosik !!
Tylko darmo albo im dej !
Parking przy Stonce na Kostromskiej na przeciwko Focusa tam aż się prosi wprowadzić płatny parking,dziadostwo postawi grata i cmyk do Galerii na 3 godzinki:)
Niestety Pan Chojniak nie ma nic wspólnego z ołatami parkingów nie miejskich, a prywatnych przyległych w tym do marketów, nie piszczcie głupot. To nie zmienia faktu ,że w tak małym mieście dzieją się takie jaja z tymi opłatami przed marketami. Sprawa prosta omijać z daleka te markety, wtedy szybko się wyleczą!
Proponuję jeszcze w Focusie zrobić płatny parking to wtedy będzie można spokojnie tam zaparkować!
Tam gdzie zawsze można znaleźć miejsce na parkingu koło Biedry na Wojska Polskiego (Tuż Tuż) to każą brać bilety a np tam gdzie nigdy nie ma miejsca czyli koło Biedronki naprzeciw Focus Malla czy koło basenu na Belzackiej to nie wprowadzą biletomatów. Jaki baran to wymyślił?
Nigdy nie płace to mi wszyscy płacą a takie mandaciki to od razu do kosza wyrzucam.
Cwaniactwo i złodziejstwo ze strony marketów. Chcą robić płatne parkingi to niech zrobią najpierw pełną obsadę kas. Jeśli jest np. 5 kas otwarta jest jedna albo dwie a stoję w kolejce 15 min. to dlaczego mam płacić za stanie w kolejce. Skoro jest 5 kas to niech siedzi 5 kasjerek plus obsługa sklepu do wykładnia towaru na półki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!