A może jak wszyscy przestaniemy robić zakupy w tych sklepach, gdzie jest opłata plus mandat gratis, to w końcu ktoś zmądrzeje i się wycofa z absurdalnego pomysłu. Tłumaczenie, że właściciel musiał zapłacić za budowę parkingu jest niedorzeczne - gdyż parking to atut i zachęta dla zmotoryzowanych, by robić zakupy własnie tam, A jak już brakło zachęty, to po co tam w ogóle jechać. Jedźmy tam, gdzie jest darmowy. Wyobraźcie sobie płatny parking pod Portem Łódź? Przecież nikt nie zaparkuje pół kilometra dalej, by przenieść meble z Ikei do bagażnika.
bardzo prosta rada, nie jeździć tam gdzie stosują takie metody, jak stracą klientów to szybko zmiękną
W PT robi się to norma, że trzeba płacić. W dużych miastach tylko galerie oferują płatne parkowanie. Wyjątkiem są prywatne parkingi wtedy jest inaczej, ale nasze miasto to rodzynek dla cwaniaków, u nas za wszystko trzeba płacić. Ja się na to nie godzę i namawiam na bojkot.
Owa mieszkanka chyba jeździ nie patrząc na znaki. Z tego co pamiętam, to parking przy Biedronce na ul. Dmowskiego jest płatny od kilku miesięcy. Oznaczony wg mnie prawidłowo co do płatności a parkomat ustawiony przy wejściu do sklepu.
W Piotrowie jest ci marketów w bród, zawsze wybraniam te z bezpłatnymi parkingami. No i co z tego, że czasami jest drożej, chytry traci dwa razy!?
Nie jest do mandat, tylko wezwanie do zapłaty :)
Mandat trzeba podpisać.
Ganiać cwaniaków co sępia 3zl i najlepiej za.darmo wszędzie a.jak się niektórym nie podoba niech nn IE robią zakupów albo na rowery dziwne że.nik z.nich nie komentuje jak by się zachował.jak byb to był.jego sklep i parking a na nim 40 samochofow handlarzy i jeszcze więcej cwaniaczków z bloków bo deweloper nie wybudował a spółdzielnia ma ich gdzieś to najlepiej na parking przed marketem.MANDAT POWINIEN WYNOSIĆ JAK ZA HAWANĄ 150zl
Market płatny parking! Wow! Nie będzie kolejek! Zajeżdżam, pod wejście, daję kluczyki, proszę zaparkować! Wielkie gały, ja czymś takim nie potrafię jeździć!? No i kto ma za to zapłacić?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!