Nie wyrażam zgody żeby moje dane osobowe zostały przekazane i przetwarzane przez Poczta Polska, w szczególności nazwisko i imię, imię ojca, data urodzenia, PESEL i adres zamieszkania. Nie wyrażam zgody, żeby moje dane ze spisu wyborców zostały przekazane przez Urząd Miejski Piotrków Tryb.
Po co stwarzać pozory? Nie lepiej od razu ogłosić że Duda będzie prezydentem dopóki będzie chciał tego Jarosław?
Bardzo popieram decyzję PANA MUNIKA. Proszę o podpowiedź w jaki sposób, ja jako obywatel tego miasta od ponad 60 lat mogę zablokować przekazanie moich danych. Dziękuję za pomoc.
Oby nie skończyło się na słowach bo mieszkańcy nedo mieli prawo złożyć zawiadomienie o wycieku ich danych
To może niech podpisze się pod takim wnioskiem ten kto cały ten cyrk wymyślił ?
Pytam się po co poczcie spis wyborców oni tylko maja koperty dostarczyć adresatom i nic więcej. Poczytajcie kto jest szefem poczty to zrozumiecie dlaczego poczta próbuje stawiać się ponad prawem
I dobra jest, nie będzie korespondencyjnie, to trzeba będzie pofatygować się osobiście.
A dlaczego w tej sprawie nie zabrał głosu Prezydent?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!