Kiedy zapowiadany raport dotyczący tzw. katastrofy smoleńskiej. Poważnie pytam bez śmiechów.
Brawo ja nie zezwalam na ujawnienie moich danych jakimś łachudrom powiązanym z Pocztą Polską w tym p.Sasinem
Tu nie chodzi o to czy łatwiej zarazić się na bazarze, czy na wyborach ale o to, że wybory powinny być tajne, powszechne.Kampania wyborcza powinna być możliwa dla wszystkich kandydatów a nie tylko dla jednego.Pis mówiąc bardzo oględnie nie przestrzega prawa a nawet z niego kpi.
Na balcerka i nie tylko tłum kupujących i jest to niby bezpieczne, a wybory już nie.
Zezeli chodzimy po ulicach do sklepów. W Biedronce może być 75 kupujących to wielkie halo iść na wybory, ale to tylko opozycja komuchow tak się broni. Maskę zakładam i idę na wybory. A propo nasze pesle są wszędzie, dzwonimy do lekarza tel się zapisać też musimy podać. To tylko parodia i walka opozycji
A mnie się ktoś pytał, czas przewietrzyć urząd! Panu Krzysztofowi i reszcie dziękujemy!
Moim zdaniem po co te zamieszanie z wyborami, przesunąć to na później, czy teraz czy później to i tak Duda wygra. To jest zwykła gra polityczna. Partia rządząca tylko myśli jak dopiecz opozycji a opozycja odwrotnie, w nosie mają losy Polaków, myślę że tu są ważniejsze problemy obecnie do rozwiązania.
Pół Piotrkowa to PIS-owcy od Macierewicza , którzy nie pracują i są na emeryturach,bo młodzi wyjechali za chlebem .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!