Jak on śmie odsyłać do jakiejś konstytucji??? Zdanie prezesa Jarosława jest najważniejsze i należy je wypełnić!! Nie wie tego??
Powiedzcie mi co z rodo dlaczego moje dane maja byc przekazywane jak nie wyrazam zgody
jeśli udostępnią moje dane to skończy się to w sądzie.
Jako że główny łamacz Konstytucji ma Konstytucję głęboko w życi, to ma teraz najlepszą okazję wprowadzić stan wojenny, wziąć wszystkich za mordy zdradzieckie, narzucić Prezydenta, a opozycję wysłać na wakacie (w maseczkach) do swojego przyjaciela Putina, z jedoczesną prośbą, aby te ośrodki były za kołem podbiegunowym.
Niech wysyłają czym prędzej.Duda i tak już stracił mój glos i rodziny,Przez ten cały sztuczny wirus,szumowskiego,maseczki i kaczorka co pociąga za sznureczki.Mam nadzieję że te wybory przegra z kretesem i to ich coś nauczy.Oby tylko wygrał ktoś oprócz pis i po to będzie dobrze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!