Kwinto, nie trafiłeś.Nie jestem twoim dyrektorem. Wiem, że pisanie projektów nie jest łatwe ale pracochłonne. Ty skupiasz się na pisaniu doniesień. Moja propozycja dotyczyła zmiany zainteresowań na bardziej kreatywne.Jak na nauczyciela,to masz bardzo "wysublimowany" język.Dziękuję.
A ja się pytam, gdzie są ludzie, którzy są zwierzchnikami dyrekcji tej szkoły? Gdzie jest teraz Prezydent Krzysztof Chojniak, gdzie są miejscy radni, kurator oświaty etc.? Czy oni nie dostrzegają konieczności zawieszenia, przynajmniej, dyrekcji tej szkoły do czasu wyjaśnienia sprawy przez prokuraturę i inne instytucje? Przecież, jeśli prawdą jest zamieszczony tutaj materiał, to aktualny zarząd szkoły jest zupełnie skompromitowany i nigdy już nie będzie miał należytego szacunku uczniów tej szkoły. SPOŁECZEŃSTWO CZEKA NA INICJATYWĘ ODPOWIEDNICH ORGANÓW I INSTYTUCJI!!!
Praworządny,czy uważasz, że Pan Prezydent,Kurator ,Radni etc.będą udzielać Tobie informacji na tym plugawym forum. Sam piszesz "jeśli prawdą jest...".Zdroworozsądkowi wiedzą,że różne instytucje podjęły działania. A pieniacze biją pianę na portalu.Pozdrawiam.
Jeśli koś ma odwagę bronić prawdy to nie ma musi się wstydzić. Prawdziwy wychowawca, któremu leży na sercu dobro uczniów, by tego co Ty piszesz, nie napisał.
I pomyśleć, że ponad trzydzieści lat temu była to całkiem dobra szkoła. Idzie nowe - tylko szkoda, że w złym kierunku.
A pod jakim względem,może zioła wtedy nie palili bo dostęp do niego nie był tak powszechny jak teraz ale wóda to lała się tam strumieniami.Wiem co piszę.
Przez obecną dyrekcję wielu nauczycieli zostało skrzywdzonych i musieli opuścic szkołę szukając mozolnie pracy w innych szkołach ,bo pan kazmierczak ich lekcje przejmował dla zony i siebie.Nadszedł czas.aby wyrównać rachunki .P.Prezydencie dlaczego nie został przeprowadzony konkurs na dyrektora tej szkoły!Dlaczego wszystko przeprowadza się po" linii i na bazie" kolesiostwa jak za czasów komuny ! Obecna kontrola świadczy jak kolesie boją się rzeczywistosci i przysyłają skorumowanych swoich ludzi ,bo gdzie niekompetentni -(dyrekcja) w dzisiejszych czasach znajdą pracę?
Nie daj Boże spotkać takich ludzi jak p.Bujnicka!!!Wyrazy współczucia ,tym którzy mieli z Tą osobą do czynienia.
Nareszcie znalazł się ktoś kto ujawnił tę machinę zła.Żyj wiecznie królu nasz!!
@POINFORMOWANY, masz szczęście, że jesteś na zwolnieniu lekarskim, bo jakbyś pojawił się w szkole, to pewnie cały byś nie wyszedł- taką sobie zyskałeś przychylność uczniów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!