Bareja, Poinformowany, Stefan chyba wiesz, że twoje nazwisko jest tajemnicą Poliszynela.W środowisku szkolnym z pewnością będziesz miał problemy z zatrudnieniem,ponieważ nikt nie będzie brał sobie na głowę awanturnika,który nie rozwiązuje problemów w środku ,robi coś dla szkoły,tylko pluje we własne gniazdo .
Według mnie trochę prawdy w tym jest. W sumie nie dziwię się, że jakiś nauczyciel w końcu się tym zainteresował. W szkole jest naprawdę duży problem wśród młodzieży z paleniem i narkotykami. Uczniowie popierali Pana od matmy (byłem świadkiem) w tej kwestii dopóki nie wyszła sprawa z papierosami na terenie szkoły, wynika to z tego, że uczniowie mają strach za dupą i teraz są przeciwko całej tej sytuacji i twierdzą, że szkoła jest super, wszystko w porządku. Kilka uczniów unosi się bulwersem, że Pan od matmy niczego nie nauczył, a na półrocze to sami się prosili o dwójki, żenujące.. Również była nieprzyjemna sytuacja, że Pan co chwilę bierze sobie zwolnienia, a klasa ma same 1 i jak przyjdzie matura to nic nie napiszemy, otóż zmienił się nam nauczyciel, 1 jak były tak są.. dodatkowo znów nie mamy matmy już od 3 tygodni, bo pani na zwolnieniu. Według mnie osoby mające coś na sumieniu(mam na myśli palenie papierosów na terenie szkoły) są przeciwni i zbulwersowani całą to sytuacją, bo po prostu się boją, że zostaną rozpoznani na nagraniach. Tyle w temacie. :)
Bareja vel Poinformowany jestem zdegustowana twoim postępowaniem.Obrzucasz błotem wiele osób.Dlaczego nikczemnie mieszasz w to swoje bagno Pana Prezydenta?
Wyrazy szacunku dla Pani Marii Jarzyńskiej, która jest wspaniałym pedagogiem, ma doskonałe podejście do uczniów, pomaga w wyborach, wspiera i rozmawia. Dzięki takim osobowościom uczniowie osiągają wyższy poziom wykształcenia a zbiegiem lat swojej kariery zawodowej jasno oceniają wkład takiego nauczyciela.
Natomiast pedagodzy (pod różnymi nickami) opisujący na forum przyzwolenie młodzieży na rażące naruszenia prawa w placówkach szkolnych powinni zastanowić się nad przekwalifikowaniem zawodowym np. na konserwatora powierzchni poziomych. Ekspedientka sprzedająca alkohol i wyroby tytoniowe nieletnim podlega karze więc nauczyciel tolerujący takie zachowania powinien reagować i uczyć szacunku do prawa .
Ps. Dziś nawet w restauracjach i obiektach użyteczności publicznej jest zakaz palenia, a szkoła jest właśnie jednym z takich miejsc. Mam wrażenie, że duże grono nauczycieli zatraciło swoją misję, traktuje to jako biznes lecz nie rozwija się zawodowo, skupia się jedynie na utrzymaniu swojej żałosnej pozycji , przyłączając się do grupy hamującej rozwój tej placówki.
Wystąpiły braki w znajomości przepisów. Kuratorium nie zajmuje się sprawą dni wolnych w szkole.
zgodzę się z gościem: komuś bardzo zależy na tym aby zniszczyć reputacjię tej szkoły aby od września nikt do niej nie przyszedł a jak wiadomo zaczeł się od zadzierania pewnych osób z uczniami po przez artykuł ze zdjięciami a kończy na psuciu reputacji szkoły i osądzaniu uczciwych osób
Teraz, kiedy szkoły zawodowe techniczne są tak potrzebne brakuje fachowców, dyrekcja swoim zachowaniem niszczy możliwość wyedukowania młodzieży na odpowiednim poziomie intelektualnym. Magistrat powinien dbać o dobre imię szkoły, szacunek a to najwyraźniej, im się zatraciło.
każdy się doskonale domyśla kto tak oczernia szkołę to tzw. święta trójca...... haha
szkoda że jeszcze ten ktoś nie pujdzie do ogólnopolskich mediów i stacji telewizyjnych.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!