metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
speedowicz ~speedowicz (Gość)18.03.2014 22:12

Wstyd i hańba panie prezesie...

00

zmartwiony ~zmartwiony (Gość)18.03.2014 22:17

Bareja, Poinformowany, Stefan chyba wiesz, że twoje nazwisko jest tajemnicą Poliszynela.W środowisku szkolnym z pewnością będziesz miał problemy z zatrudnieniem,ponieważ nikt nie będzie brał sobie na głowę awanturnika,który nie rozwiązuje problemów w środku ,robi coś dla szkoły,tylko pluje we własne gniazdo .

44

prawda ~prawda (Gość)18.03.2014 22:37

Według mnie trochę prawdy w tym jest. W sumie nie dziwię się, że jakiś nauczyciel w końcu się tym zainteresował. W szkole jest naprawdę duży problem wśród młodzieży z paleniem i narkotykami. Uczniowie popierali Pana od matmy (byłem świadkiem) w tej kwestii dopóki nie wyszła sprawa z papierosami na terenie szkoły, wynika to z tego, że uczniowie mają strach za dupą i teraz są przeciwko całej tej sytuacji i twierdzą, że szkoła jest super, wszystko w porządku. Kilka uczniów unosi się bulwersem, że Pan od matmy niczego nie nauczył, a na półrocze to sami się prosili o dwójki, żenujące.. Również była nieprzyjemna sytuacja, że Pan co chwilę bierze sobie zwolnienia, a klasa ma same 1 i jak przyjdzie matura to nic nie napiszemy, otóż zmienił się nam nauczyciel, 1 jak były tak są.. dodatkowo znów nie mamy matmy już od 3 tygodni, bo pani na zwolnieniu. Według mnie osoby mające coś na sumieniu(mam na myśli palenie papierosów na terenie szkoły) są przeciwni i zbulwersowani całą to sytuacją, bo po prostu się boją, że zostaną rozpoznani na nagraniach. Tyle w temacie. :)

71

oburzona ~oburzona (Gość)18.03.2014 22:38

Bareja vel Poinformowany jestem zdegustowana twoim postępowaniem.Obrzucasz błotem wiele osób.Dlaczego nikczemnie mieszasz w to swoje bagno Pana Prezydenta?

31

Darek -absolwent  2006r. ~Darek -absolwent 2006r. (Gość)18.03.2014 22:42

Wyrazy szacunku dla Pani Marii Jarzyńskiej, która jest wspaniałym pedagogiem, ma doskonałe podejście do uczniów, pomaga w wyborach, wspiera i rozmawia. Dzięki takim osobowościom uczniowie osiągają wyższy poziom wykształcenia a zbiegiem lat swojej kariery zawodowej jasno oceniają wkład takiego nauczyciela.
Natomiast pedagodzy (pod różnymi nickami) opisujący na forum przyzwolenie młodzieży na rażące naruszenia prawa w placówkach szkolnych powinni zastanowić się nad przekwalifikowaniem zawodowym np. na konserwatora powierzchni poziomych. Ekspedientka sprzedająca alkohol i wyroby tytoniowe nieletnim podlega karze więc nauczyciel tolerujący takie zachowania powinien reagować i uczyć szacunku do prawa .
Ps. Dziś nawet w restauracjach i obiektach użyteczności publicznej jest zakaz palenia, a szkoła jest właśnie jednym z takich miejsc. Mam wrażenie, że duże grono nauczycieli zatraciło swoją misję, traktuje to jako biznes lecz nie rozwija się zawodowo, skupia się jedynie na utrzymaniu swojej żałosnej pozycji , przyłączając się do grupy hamującej rozwój tej placówki.

93

bobrze poinformowany do poinformowanego ~bobrze poinformowany do poinformowanego (Gość)18.03.2014 22:42

Wystąpiły braki w znajomości przepisów. Kuratorium nie zajmuje się sprawą dni wolnych w szkole.

21

sb ~sb (Gość)18.03.2014 22:45

zgodzę się z gościem: komuś bardzo zależy na tym aby zniszczyć reputacjię tej szkoły aby od września nikt do niej nie przyszedł a jak wiadomo zaczeł się od zadzierania pewnych osób z uczniami po przez artykuł ze zdjięciami a kończy na psuciu reputacji szkoły i osądzaniu uczciwych osób

31

Absolwent ~Absolwent (Gość)18.03.2014 23:01

Teraz, kiedy szkoły zawodowe techniczne są tak potrzebne brakuje fachowców, dyrekcja swoim zachowaniem niszczy możliwość wyedukowania młodzieży na odpowiednim poziomie intelektualnym. Magistrat powinien dbać o dobre imię szkoły, szacunek a to najwyraźniej, im się zatraciło.

30

1255 ~1255 (Gość)18.03.2014 23:08

każdy się doskonale domyśla kto tak oczernia szkołę to tzw. święta trójca...... haha

51

nj ~nj (Gość)18.03.2014 23:12

szkoda że jeszcze ten ktoś nie pujdzie do ogólnopolskich mediów i stacji telewizyjnych.....

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat