metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mhmm ~mhmm (Gość)26.06.2015 07:44

Z tym polonez em to chyba przesada, a kwiaty zawsze i od lat dajemy
Zacznijmy wymieniać ile to lekarzom się daje, urzędnikom i jeszcze wielu innym. ...

81

sklave sklaveranga26.06.2015 07:47

A może byśmy tak na koniec roku budżetowego prezenty władzom miasta podarowali przecież to nasi opiekunowie, wychowawcy ba wielcy dobrodzieje. Widać by było kto cieszy się największym uznaniem wśród mieszkańców. Więcej na http://sklave.manifo.com/aktualnosci

43

m ~m (Gość)26.06.2015 07:54

Nawet nie wiecie jakie bzdury piszecie. W szkole w której pracuje moja mama uczniowie od dawna nie dają nawet kwiatka. W szkole, w której pracuję ja nauczyciele poprosili, aby zamiast kupować kwiatka chętni uczniowie dorzucili swoje grosze na dzieci, które przeżyły trzęsienie ziemi w Nepalu. No tak, ale nauczyciel się obławia na koniec roku, hahah. Żyjecie w latach 80-tych chyba...

163

mon ~mon (Gość)26.06.2015 08:44

Rodzice sami tego nauczyli, kwiaty, czekoladki w zupełności wystarczą. A na zakończenie zdjęcie grupowe na pamiątkę.

70

gość ~gość (Gość)26.06.2015 08:52

Kwiaty dla nauczycieli to dla nich nie łaska a dla uczniów nie obowiązek tylko dobra wola i nie widzę powodu, żeby robić z tego problem.

160

marcin kasprzak ~marcin kasprzak (Gość)26.06.2015 09:11

w sp16 na kwiaty panie maja uczulenie, wiec minimum obowiazujace to Merci i Rafaello

84

marianna ~marianna (Gość)26.06.2015 10:15

A nic nie dać! Czy ktoś kupuje sprzedawcy w sklepie kwiaty na koniec roku za cały trud pracy? Czy kierowcy dostają kwiaty? Przecież nauczyciele odwalają swoja robotę jak każdy z nas, dostaja za to pensję więc po co jeszcze dawać im prezenty na dzień nauczyciela, a zakończenie roku? W niektórych szkołach to nauczyciele przechodzą samego siebie. Pamiętam, jak na koniec roku gdy chodziłam do szkoły nauczyciele mówili: "to ja tyle się napracowałam a wy nawet kwiatka nie kupiliście!" Przyzwyczajenia z dawnych lat, i niepotrzebne nazyki rodziców....

67

abc... ~abc... (Gość)26.06.2015 08:07

Co za durny artykuł...epiotrkow nie ma o czym pisać? Jeżeli, ktoś czuje potrzebę to daje kwiatka tudzież czekoladę. Jak nie, to nikt w szkole tego nie wymaga. A jeżeli są takie przypadki to można zgłosić do stosownych organów.

153

miki ~miki (Gość)26.06.2015 12:14

poziom artykułu -1. Żenada

120

N SP16 ~N SP16 (Gość)26.06.2015 13:43

Po przeczytaniu komentarzy jest mi bardzo przykro. Nigdy nie wymagałam żadnych prezentów i podziękowań.
S.C.

170

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat