Jestem dumna z zawodu który wykonuję. Wrogie nastawienie społeczeństwa i ludzi piszących płytkie teksty na portalu epiotrkow.pl nie powodują u mądrych ludzi złości. Autor tego artykułu powinien się wstydzić.Zenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom tego artykułu wskazuje na to, że autor mocno dokładał się do tych polonezów i altanek
A to że była składka na poloneza to akurat trafiony pomysł:}Kwiatki to uschną a jeśli nauczyciel był w porządku to mi by tam paru groszy nie ubyło.
To sie zgłosić do szkoły do roboty np. WF uczyć i juz bedą wakacje:)))
Fajna fotografia uczniow 6klasy.Wesolych wakacji i pomyslnosci w Gimnazjum.
A ja myślę, że ktoś musi brać się za trudne tematy. Szczególnie czyści jak łza dziennikarze. Zwłaszcza Ci piszący na epiotrkow. Tylko tu nie ma artykułów pisanych na polityczne zamówienie i artykułów sponsorowanych. Prawa przestrzega się tu w 100%, a rzetelność informacji jest na najwyższym poziomie.
A ja mojej Pani dałam róźę bo zasłużyła jak mało kto.Tyle serca i cierpliwości nam dała jak druga mama. Pani Ania jest cudowna.
Oczywiście, że kwiatka. Nauczyciele dostają pensję z budżetu. Kwiatek jest tylko symbolem - podziękowaniem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!