Zawsze jestem po prawej stronie, zawsze jestem przeciwko oszołomom z PiS(wliczając marksistę Lecha, który "przyczynił sie" Polsce podpisując Traktat Lizboński).
Pierwsza w mieście inicjatywa uchwałodawcza wyznawców PiSlamu. Było już rondo Gierka, to teraz na bis Kaczyńskich. Później może rondo "kota Alika" wymyślą.
a może ks. Bochyńskiego i Macierewicza. Obecnie dwie najwieksze "gwiazdy" naszego Miasta. Będzie to prawdziwe pośmiewisko Piotrkowa na całą Polskę.
Pod pewnym względem można - obaj to socjaliści!
Jest mnóstwo głupich lub niezbyt pasujących nazw ulic czy rond. I czy to znaczy, że w Piotrkowie musimy mieć kolejne głupio nazwane ronda?
Lewacka część społeczeństwa nie cichnie. Do roboty próżniaki a nie przed kompem siedzicie i Kaczyńskiego się czepiacie..
Spoko, mogę się podpisać ;)
Na mnie możesz liczyć :)))
czy ja i 33 innych mieszkańców też możemy wystąpić z podobnym wnioskiem z inicjatywa uchwałodawczą - rondo Jacka i Placka.
znajdę 33 chętnych na podpisanie na forum?
Ja też chce wiedzieć gdzie mogę złożyć podpis??;)Przypominam tym nieuświadomionym Piotrkowianinom że w mieście istnieje niejaka ulica Kostromska rzecz jasna wywodząca się od miasta w Rosji KOSTROMY??To dopiero patriotyzm i na to się
nie burzycie..Nie mówiąc już o ulicy Roosevelta??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!