metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
rightwinger ~rightwinger (Gość)08.11.2013 10:27

Zawsze jestem po prawej stronie, zawsze jestem przeciwko oszołomom z PiS(wliczając marksistę Lecha, który "przyczynił sie" Polsce podpisując Traktat Lizboński).

00

lolka ~lolka (Gość)08.11.2013 10:19

Pierwsza w mieście inicjatywa uchwałodawcza wyznawców PiSlamu. Było już rondo Gierka, to teraz na bis Kaczyńskich. Później może rondo "kota Alika" wymyślą.

00

Rafi ~Rafi (Gość)08.11.2013 10:15

a może ks. Bochyńskiego i Macierewicza. Obecnie dwie najwieksze "gwiazdy" naszego Miasta. Będzie to prawdziwe pośmiewisko Piotrkowa na całą Polskę.

00

Drugi po prezesie ~Drugi po prezesie (Gość)08.11.2013 10:13

"koszmar" napisał(a):
Jak można porównywać Piłsudskiego z Kaczyńskim?

Pod pewnym względem można - obaj to socjaliści!

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)08.11.2013 10:00

"Lingua" napisał(a):
Przypominam tym nieuświadomionym Piotrkowianinom że w mieście istnieje niejaka ulica Kostromska rzecz jasna wywodząca się od miasta w Rosji KOSTROMY??To dopiero patriotyzm i na to się
nie burzycie..Nie mówiąc już o ulicy Roosevelta??

Jest mnóstwo głupich lub niezbyt pasujących nazw ulic czy rond. I czy to znaczy, że w Piotrkowie musimy mieć kolejne głupio nazwane ronda?

00

Ninja ~Ninja (Gość)08.11.2013 10:00

Lewacka część społeczeństwa nie cichnie. Do roboty próżniaki a nie przed kompem siedzicie i Kaczyńskiego się czepiacie..

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)08.11.2013 09:57

"timig" napisał(a):
czy ja i 33 innych mieszkańców też możemy wystąpić z podobnym wnioskiem z inicjatywa uchwałodawczą - rondo Jacka i Placka.
znajdę 33 chętnych na podpisanie na forum?

Spoko, mogę się podpisać ;)

00

ares1 ~ares1 (Gość)08.11.2013 09:49

"timig" napisał(a):
rondo Jacka i Placka.znajdę 33 chętnych na podpisanie na forum?

Na mnie możesz liczyć :)))

00

timig ~timig (Gość)08.11.2013 09:45

czy ja i 33 innych mieszkańców też możemy wystąpić z podobnym wnioskiem z inicjatywa uchwałodawczą - rondo Jacka i Placka.
znajdę 33 chętnych na podpisanie na forum?

00

Lingua ~Lingua (Gość)08.11.2013 09:39

Ja też chce wiedzieć gdzie mogę złożyć podpis??;)Przypominam tym nieuświadomionym Piotrkowianinom że w mieście istnieje niejaka ulica Kostromska rzecz jasna wywodząca się od miasta w Rosji KOSTROMY??To dopiero patriotyzm i na to się
nie burzycie..Nie mówiąc już o ulicy Roosevelta??

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat