Myślę, że tak! Dopóki przewodniczącym rady miasta będzie Marian B.
[cytat="dodo"]bo L.Kaczyński był prawdziwym Mężem Stanu, patriotą, prezydentem odważnym i wiarygodnym. /cytat]
a maciarewicz najlepszym posłem , matusewicz prezydentem , bochyński kapłanem , p. ocet urzędnikiem itd.............. OTO Piotrków właśnie
Gdyby projektanci zafundowali owalną geometrię rond, to mielibyśmy Piotrkowskie Jaja. A ponieważ zrobili okrągłe, to sugerując się widokiem "z lotu ptaka" pozwolę sobie odgrzebać wysuniętą tu niegdyś przeze mnie propozycję nazwy, mianowicie Cyce Piotrkowa. :)
Zauważyłem na tym forum że to raczej Twoje komentarze mądrością nie grzeszą. A niby czemu jakaś ulica czy rondo należy się zmarłemu prezydentowi??
~hgud - czemu pytasz ?? nie ma ulicy ale jest skwer tym imieniem nazwany :)
ależ proszę bardzo :) opcja która uzyska najwięcej głosów zostanie zgłoszona w trybie opisanym w artykule, mam nadzieje że znajdę chętnych do pomocy w zbieraniu podpisów ale o tym później
http://www.interankiety.pl/interankieta/a779485849ed11a04b909d1fe5459207.xml
mam pytanie do zorientowanych, czy jest gdzieś w Piotrkowie ulica Michała Rawity Witanowskiego???
co za głupie komentarze !!! nie patrząc na poglądy polityczne to jakaś ulica, może być rondo należy się tak zmarłemu tragicznie prezydentowi :)
Do Timig... tylko nie Jacka i Placka!!!wiesz kto grał te postacie w filmie dla dzieci?Bracia Kaczyńscy(nie mylic z bajką animowaną). I tylko z nimi ta bajka mi się kojarzy. Już lepiej Rondo Jacka i Agatki :-)
Było ustalone, że dostaną jedno rondo, a drugie nazwanie zostanie im. Zygmunta Zaremby - wybitnego piotrkowianina.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!