[ " Czy tym 34 osobom Macierewicz coś zaplacił za to ??
" ]- Mylisz się i to bardzo , wspomnianemu posłowi jest bardzo ale to bardzo ciężko rozstać się z pieniążkami a jeszcze z własnej woli ...? Nie-to niemożliwe trzeba szukać innej przyczyny
Nie zgadzam się na gloryfikowanie marksisty, Lecha Kaczyńskiego.
no właśnie coś lichy szablon wybrałem :(
ale maszyna już ruszyła wyniki, oczywiście oryginalne ze strony z ankiety (link) podam za 24 godziny :)
Wyników nie wyświetla.
W katastrofie smoleńskiej zginął prezydent - prawdziwy patriota, mąż stanu, dla którego Polska była całym życiem - nazywał się Ryszard Kaczorowski
wg mnie L.K. co najwyżej był mężem swojej żony
to co? zagłosujemy?
http://www.interankiety.pl/interankieta/a779485849ed11a04b909d1fe5459207.xml
wynik ankiety wskaże czy mam zabierać się za własną inicjatywę uchwałodawczą
"za ich pracę na rzecz przywracania godności narodowej i świadomości historycznej"
Doskonałym przykładem przywracania świadomości historycznej było żywe uczestnictwo Pana prezydenta w budowie kłamstwa wołyńskiego, lekceważenie rodzin kresowych itp.
Ja zawnioskuję o zmianę nazwy ulicy Zalesickiej na "Ofiar Terroryzmu 10 kwietnia"
Suwerenność straciliśmy przystępując do UE. Co do traktatu lizbońskiego chodzi o formę przyjęcia. Przykładem może być Irlandia w której referendum dwukrotnie przeprowadzono.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!