Było ustalone, że dostaną jedno rondo, a drugie nazwanie zostanie im. Zygmunta Zaremby - wybitnego piotrkowianina.
[ " Czy tym 34 osobom Macierewicz coś zaplacił za to ??
" ]- Mylisz się i to bardzo , wspomnianemu posłowi jest bardzo ale to bardzo ciężko rozstać się z pieniążkami a jeszcze z własnej woli ...? Nie-to niemożliwe trzeba szukać innej przyczyny
Nie zgadzam się na gloryfikowanie marksisty, Lecha Kaczyńskiego.
no właśnie coś lichy szablon wybrałem :(
ale maszyna już ruszyła wyniki, oczywiście oryginalne ze strony z ankiety (link) podam za 24 godziny :)
Wyników nie wyświetla.
W katastrofie smoleńskiej zginął prezydent - prawdziwy patriota, mąż stanu, dla którego Polska była całym życiem - nazywał się Ryszard Kaczorowski
wg mnie L.K. co najwyżej był mężem swojej żony
to co? zagłosujemy?
http://www.interankiety.pl/interankieta/a779485849ed11a04b909d1fe5459207.xml
wynik ankiety wskaże czy mam zabierać się za własną inicjatywę uchwałodawczą
"za ich pracę na rzecz przywracania godności narodowej i świadomości historycznej"
Doskonałym przykładem przywracania świadomości historycznej było żywe uczestnictwo Pana prezydenta w budowie kłamstwa wołyńskiego, lekceważenie rodzin kresowych itp.
Ja zawnioskuję o zmianę nazwy ulicy Zalesickiej na "Ofiar Terroryzmu 10 kwietnia"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!