metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gucio ~gucio (Gość)20.04.2009 15:02

gratuluję prawośći!!! brawo dla ciebie!ale zanim zaczniesz oceniac i wygłaszać swoje osądy zacznij się zastanawiać czy przesłanki są prawdziwe. A jesli chodzi o moją ciepłą posadkę no cóż była kiedyś ciepła, i bardzo korzystna (było mineło)
ale jeszcze raz Ci powtarzam bo do ciebie nie dociera- nie ma ludzi którzy są bez winy. Zastanów sie też jaką przykrość sprawiasz dzieciom tego człowieka ktore z pewnością to czytają. możesz wygłaszać swoje osądy ale na Boga bądź obiektywny. Pracowałeś w juko? bo jesli nie to tak naprawde nic nie wiesz!!!! Znasz tego człowieka?- tak naprawdę wiesz to co napisano w internecie co zobaczyłeś na filmie, co usłyszałeś w radio- zobaczyłes to co miałes zobaczyć i usłyszeć i taki przekaz dotarł do twojego mózgu, który w odpowiedni sposób przetworzył informacje.

00

Dionizy ~Dionizy (Gość)20.04.2009 15:32

"gucio" napisał(a):
Zastanów sie też jaką przykrość sprawiasz dzieciom tego człowieka ktore z pewnością to czytają.

Jest mi bardzo przykro, lecz to on powinien się wstydzić tego co zrobił a nie ja. Jeśli pochwalasz to co jemu zarzucają, to nasza dalsza dyskusja nie ma najmniejszego sensu. Oczywiście, że współczuję dzieciom i jego żonie też. Na pewno jest im wstyd za takiego ojca co udawał porządnego a oszukiwał. Zanim się oszuka czy ukradnie, trzeba się najpierw zastanowić jak jest na Wroniej.

00

F_S ~F_S (Gość)22.04.2009 13:14

Witajcie moi drodzy parafianie.
Z racji że bliska mi firma JUKO chciałbym wyprostować kilka informacji jakie wypłynęły w komentarzach do tego artykułu.
A wiec....

"gucio" napisał(a):
pracowałem w róznych firmach ale tylko w tej wypłata była na czas,

- to ciekawe ale gdy ja tam pracowałem to często ta 2/nieoficjalna/ część wypłaty odwlekała się w czasie.

"gucio" napisał(a):
i jeszcze jedno to on musiał się prosic ludzi by zgodzili się być zatrudnieni bo zależało mu na legalnym zatrudnianiu pracowników

- bardziej to mu zależało na utrzymaniu limitu zatrudnienia żeby mu dotacji nie zabrali. Jak ludzie zaczynali odchodzić z firmy to szukał na siłę chętnych do zatrudnienia.

"gucio" napisał(a):
pracownicy jak dobrze pamietam mieli dobrze wyposazone pomieszczenia socjalne, porządne łazienki

- taak.... szczególnie w tej hali adoptowanej za tą kasę z unii :) nawet kibla tam nie było do niedawna!!
Co do informacji podawanych w prasie to chyba faktycznie nie wszystko się zgadza. Zawyżał i fałszował faktury no ale na pewno nie na cała sumę 1.5mln zł Maszyny jednak zostały kupione i kosztowały z pewnością niemało!
Co do samego Jerzego Sz. hmmm.... dziwny facet, z jednej strony sprawia wrażenie gbura, prostaka a czasami wręcz chama; z drugiej zaś ma niezwykły dar negocjowania i generalnie "głowę do interesów". Jak mówi staropolskie przysłowie "bo kraść to trzeba umieć!" ... no w tym wypadku Jerzego Sz. chyba troszkę poniosło! Łyżeczką nie chochlą!!!

10

Mieszkaniec ~Mieszkaniec (Gość)27.04.2009 19:52

Jak by Sz. nie kradł to by tam nie siedział

00

sly ~sly (Gość)27.04.2009 21:39

Ostatni dobrze mu sie powodzilo,teraz wiadomo skąd miał kase.

00

swojak ~swojak (Gość)25.06.2009 20:48

niech zejdzie na ziemie,przypomni sobie jak byl czlowiekiem

00

wojak ~wojak (Gość)04.07.2009 19:43

dorobił sie kasy na ludzkiej krzywdzie,trafił tam gdzie jego miejsce..PREZES HA HA HA.

00

demokles ~demokles (Gość)11.11.2009 21:57

Pamiętam jak zaczynał,podziwiałem go za sukces który odniósł,a jak skończył?

10

Despota ~Despota (Gość)12.11.2009 08:32

"Juzef" napisał(a):
130 tys. zł. A Na Wypłaty To Nie Miał :) Odrazu Zamknąć Go

ja bym go nie zamykal! bo jak go zamkniesz to musisz go karmic!!!

00

ilidan ilidanranga12.11.2009 08:48

"demokles" napisał(a):
Ciekawe czy Jerzy Sz.dalej przebywa w areszcie i jak się czuje w nowym otoczeniu.Może boli
Mod

pewnie dobrze sie czoje w koncu SAMI SWOI tam sa:D

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat