metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
F_S ~F_S (Gość)22.04.2009 13:14

Witajcie moi drodzy parafianie.
Z racji że bliska mi firma JUKO chciałbym wyprostować kilka informacji jakie wypłynęły w komentarzach do tego artykułu.
A wiec....

"gucio" napisał(a):
pracowałem w róznych firmach ale tylko w tej wypłata była na czas,

- to ciekawe ale gdy ja tam pracowałem to często ta 2/nieoficjalna/ część wypłaty odwlekała się w czasie.

"gucio" napisał(a):
i jeszcze jedno to on musiał się prosic ludzi by zgodzili się być zatrudnieni bo zależało mu na legalnym zatrudnianiu pracowników

- bardziej to mu zależało na utrzymaniu limitu zatrudnienia żeby mu dotacji nie zabrali. Jak ludzie zaczynali odchodzić z firmy to szukał na siłę chętnych do zatrudnienia.

"gucio" napisał(a):
pracownicy jak dobrze pamietam mieli dobrze wyposazone pomieszczenia socjalne, porządne łazienki

- taak.... szczególnie w tej hali adoptowanej za tą kasę z unii :) nawet kibla tam nie było do niedawna!!
Co do informacji podawanych w prasie to chyba faktycznie nie wszystko się zgadza. Zawyżał i fałszował faktury no ale na pewno nie na cała sumę 1.5mln zł Maszyny jednak zostały kupione i kosztowały z pewnością niemało!
Co do samego Jerzego Sz. hmmm.... dziwny facet, z jednej strony sprawia wrażenie gbura, prostaka a czasami wręcz chama; z drugiej zaś ma niezwykły dar negocjowania i generalnie "głowę do interesów". Jak mówi staropolskie przysłowie "bo kraść to trzeba umieć!" ... no w tym wypadku Jerzego Sz. chyba troszkę poniosło! Łyżeczką nie chochlą!!!

10

Mieszkaniec ~Mieszkaniec (Gość)27.04.2009 19:52

Jak by Sz. nie kradł to by tam nie siedział

00

sly ~sly (Gość)27.04.2009 21:39

Ostatni dobrze mu sie powodzilo,teraz wiadomo skąd miał kase.

00

swojak ~swojak (Gość)25.06.2009 20:48

niech zejdzie na ziemie,przypomni sobie jak byl czlowiekiem

00

wojak ~wojak (Gość)04.07.2009 19:43

dorobił sie kasy na ludzkiej krzywdzie,trafił tam gdzie jego miejsce..PREZES HA HA HA.

00

demokles ~demokles (Gość)11.11.2009 21:57

Pamiętam jak zaczynał,podziwiałem go za sukces który odniósł,a jak skończył?

10

Despota ~Despota (Gość)12.11.2009 08:32

"Juzef" napisał(a):
130 tys. zł. A Na Wypłaty To Nie Miał :) Odrazu Zamknąć Go

ja bym go nie zamykal! bo jak go zamkniesz to musisz go karmic!!!

00

ilidan ilidanranga12.11.2009 08:48

"demokles" napisał(a):
Ciekawe czy Jerzy Sz.dalej przebywa w areszcie i jak się czuje w nowym otoczeniu.Może boli
Mod

pewnie dobrze sie czoje w koncu SAMI SWOI tam sa:D

00

ilidan ilidanranga12.11.2009 08:53

"Dionizy" napisał(a):
"gucio" napisał(a):
Zastanów sie też jaką przykrość sprawiasz dzieciom tego człowieka ktore z pewnością to czytają.

wiedzialy ze smyka w domu maja .
po rodzinie nic nie ginie:)

00

demokles ~demokles (Gość)06.05.2009 14:41

Ciekawe czy Jerzy Sz.dalej przebywa w areszcie i jak się czuje w nowym otoczeniu.Może boli

Moderator: usunięte. PS. Proszę nie schodźmy poniżej pewnego poziomu.
?.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat