Red. Terlikowski, w końcu człowiek bardzo pro kościelny, napisał przy okazji dyskusji o I. Bochyńskim, jeszcze przed decyzją ks. Arcybiskupa Jędraszewskiego, że kościół nie musi szukać wrogów, wystarczą księża. Całe szczęście, że ks. Arcybisków podjął jednoznaczną decyzję w sprawie "naszego" księdza. Chwała Mu za to. A była Kurator Oświaty powinna się zastanowić co robi. Po pierwsze jako pedagog powinna zawsze stawać po stronie przeciwników pedofilii i po stronie dzieci, a po drugie nie stawiać Metropolity Łódzkiego w kłopotliwej sytuacji (przecież decyzję podjął po kilku dniach dogłębnej analizy przypadku). Już i tak przeżył dużo wstydu za ks. I.B.
Czy to prawda, że następnym razem ta Panią mają wywjeźć na taczce. Nich królowa rządzie sobie w w Warszawce
Ciekawe kiedy w PT podobny wydadzą :)))
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/kontrowersyjny-kalendarz-koscielna-homofobia-nie-spodoba-sie-dewotom/33bzd
A czy osoby stające w obronie ks. wiedzą za co zostal przeniesiony z sulejowa???, może niech się dowiedzą.
To oświeć wszystkich!Znów zasada - wiem ale nie powiem!
justa - błagam oświeć mnie , tylko pamiętaj , za kłamstwa idzie się do piekła.
Teraz taka moda na obnoszenie się ze swoimi ułomnościami. Trudno mi to pojąć, zwłaszcza w przypadku "ułomności", która wynika z awersji do książek...
A mnie się już nawet nie chce tego komentować. Wszelkie dziwactwa teraz mają swoje 5 minut.
Co za bzdury buaahaha. Ok. Mamy tytuł odważnie i kontrowersyjnie o pedofilii i tekst "10-latki wchodzą same do łóżek. to wybór dziecka". Teraz daj jakikolwiek inny tytuł, zeby ten tekst inaczej zrozumieć. CZEKAMY:D A i Aleksander wileki Czy ty wiesz co to jest immunitet? Tyle głupoty w jednym miejscu haha
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!