Ja poproszę o takiego prezydenta,który dokończy chodniki i ścieżki rowerowe na ul.Zalesickiej
Ludzie przeciż kandydatem SLD,N,PO z poparciem PSL jest już od dawna Ostrowski. Decyzja zapadła w Łodzi. A Wężykowa tyle co moze powiedzieć,to to, że nic więcej nie może powiedzieć. A co ma powiedzieć,ze na kolejnych zebraniach PO dziękują jej za współpracę? Plecie bzdury, jest nieprzygotowana i kojarzy ja 15 osób w mieście. Nikt w PO nie bedzie sie za ni? wstydził. Nie pomogłby wyjazdy do Łodzi o poparcie z suflerką Cłapą, która przegrała wszystkie możliwe wybory. Niech Marlena jako radna modli się chociaż o 8 miejsce na liście. A Ostrowski bedzie przedstawiony w odpowiednim czasie.I wygra wybory, a Chojniak doskonale o tym wie.
Proszę , nie ubliżajcie inteligencji mieszkańców EP . Równie dobrze w miejsce pani "tężni" można wystawić puszkę coca coli , zdobędzie więcej głosów.
Ja to myślę,że Radny PiS z Sulejowa wystartuje na Prezydenta Piotrkowa Tryb.
kampania pana Chojniaka trwa u cukrzyków był ,a potem go wyśmiali za dokładki do wycieczek tam pan głosów już nie ma kościoły no cóż zobaczymy mam mame w wieku 75 lat i przejrzała na oczy jak jej koleżanki z pierwszej ławy u Fary więc sporo się będzie działo na jesień ,ale może jakiś cud mediateka zadłużenie miasta pana położyły
Połowa kwietnia 2018 roku. Spekulacje dziennikarzy lokalnych trwają w najlepsze. A gdzie k....wa ta cała opozycja. Przynajmniej na papierze....Czy za pół roku znowu będziemy mieli do wyboru...Krórtko mówiąc wybór marny?
Ja zagłosuje na kandydata, który między innymi zlikwiduje "krowi placek" zwany rondem na skrzyżowaniu ul. Kostromskiej z ul. Polną i wyprowadzi z miasta lub ograniczy "watahę" samochodów nauki jazdy oraz zadba o byt mieszkańców.
Pani burmistrz wstąpiła do PiS i z list PISu startować będzie z pierwszego miejsca, to i inni ludzie być może będą szukali dla siebie miejsca w innych konfiguracjach.
Do ~lucyper (Gość).
Na naszych drogach wielu jest narajnych pseudo-kierowców którzy zdobyli fury i komóry od bogatych rodziców i bezczelnie popisują się, stwarzając wielkie zagrożenie w ruchu, w tym także na takich"krowich plackach" - ruchach okrężnych. Ci mają w nosie przepisy o ruchu drogowym i innych uczestników ruchu drogowego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!