"przeleciałem" wszystkie opinie o kandydatach i osobiście poprę Ostrowskiego SLD o ile w programie wyborczym, zapewni, przeprowadzenie audytu z poprzednich trzech kadencji Prezydenta. Liczę, że może dowiemy się o faktycznych kosztach i finansowaniu kilkunastu psełdo inwestycji oraz co było/jest powodem braku rury z
Bełchatowa. Rura jest niespełniona obietnicą wyborczą z 1 i 2 kadencji.
Kandydatem powinna być osoba z poza całego obecnego układu miejskiego. Osoba, nowa, z nowymi pomysłami, bez żadnych powiązań z obecną władzą miejską. Ktoś, kto będzie dbał o mieszkańców a nie o słupki poparcia.
SLD to nie moja bajka, ale jak patrzę na te wynalazki i nieudaczników, to jedyną alternatywą jest Ostrowski. Reszta to przerost ambicji, a zero potencjału. A jeśli te Głowackie, Lorki i Ziemby tego nie widzą, to dochodzi jeszcze do tego zero mądrości, zwanej głupotą. Chojniaka głosowałem dwa razy i już tego błędu nie popełnię. Teraz to wstyd przyznać się, że na niego się głosowało!
Nam i naszym dzieciom potrzebny jest taki Pan Prezydent, który wszystkim zapewni pracę w urzędach, oraz za biurkami w instytucjach pomocniczych. Do tego nadają się wszyscy przedstawieni wyżej kandydaci . Wybór więc będzie bardzo trudny.
A mnie ciekawi z jakiego teamu teraz wystartuje najbardziej elastyczna kobieta wszechczasów.
zadna z wymienionych osob nie ma absolutnych szans w wyborach, powazni kandydaci ida do wyborow po to aby wygrac, niestety autor tego artykulu ma znikoma wiedze na temat przyszlych nastepcow nauczyciela elektryka.
Najlepszy z tego grona to Grzegorz Lorek, pierwsza zaleta to że nie nauczyciel, druga że prawicowiec o stałych poglądach, trzecie że chce dobrze i do tego skromny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!