metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mom ~mom (Gość)15.04.2018 23:29

"przeleciałem" wszystkie opinie o kandydatach i osobiście poprę Ostrowskiego SLD o ile w programie wyborczym, zapewni, przeprowadzenie audytu z poprzednich trzech kadencji Prezydenta. Liczę, że może dowiemy się o faktycznych kosztach i finansowaniu kilkunastu psełdo inwestycji oraz co było/jest powodem braku rury z
Bełchatowa. Rura jest niespełniona obietnicą wyborczą z 1 i 2 kadencji.

114

gość ~gość (Gość)16.04.2018 08:32

PO niech wystawi jakiegoś Zegarmistrza.
Taki to ma zegarków dość.

93

tak ~tak (Gość)16.04.2018 08:53

Kandydatem powinna być osoba z poza całego obecnego układu miejskiego. Osoba, nowa, z nowymi pomysłami, bez żadnych powiązań z obecną władzą miejską. Ktoś, kto będzie dbał o mieszkańców a nie o słupki poparcia.

160

wyborca ~wyborca (Gość)15.04.2018 14:23

SLD to nie moja bajka, ale jak patrzę na te wynalazki i nieudaczników, to jedyną alternatywą jest Ostrowski. Reszta to przerost ambicji, a zero potencjału. A jeśli te Głowackie, Lorki i Ziemby tego nie widzą, to dochodzi jeszcze do tego zero mądrości, zwanej głupotą. Chojniaka głosowałem dwa razy i już tego błędu nie popełnię. Teraz to wstyd przyznać się, że na niego się głosowało!

1515

Jarząbek ~Jarząbek (Gość)16.04.2018 09:45

Nam i naszym dzieciom potrzebny jest taki Pan Prezydent, który wszystkim zapewni pracę w urzędach, oraz za biurkami w instytucjach pomocniczych. Do tego nadają się wszyscy przedstawieni wyżej kandydaci . Wybór więc będzie bardzo trudny.

92

Danka ~Danka (Gość)16.04.2018 09:16

A mnie ciekawi z jakiego teamu teraz wystartuje najbardziej elastyczna kobieta wszechczasów.

100

guru z Szewskiej ~guru z Szewskiej (Gość)15.04.2018 19:15

zadna z wymienionych osob nie ma absolutnych szans w wyborach, powazni kandydaci ida do wyborow po to aby wygrac, niestety autor tego artykulu ma znikoma wiedze na temat przyszlych nastepcow nauczyciela elektryka.

62

AnnaB ~AnnaB (Gość)15.04.2018 16:00

Jeżeli red. Baryła wystartuje, to z całą resztą wygra w cuglach.

525

gość ~gość (Gość)15.04.2018 15:17

A ja z przyjemnością na Chojniaka zagłosuję.

2237

gość ~gość (Gość)15.04.2018 20:39

Najlepszy z tego grona to Grzegorz Lorek, pierwsza zaleta to że nie nauczyciel, druga że prawicowiec o stałych poglądach, trzecie że chce dobrze i do tego skromny.

1030

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat