Misiu sisiu na prezydęta!!! Muzyczka!!! Guziczki!!! Uła uła...uła uła!!!
na pewno nie zagłosuję za żadnego oszołoma z pisu, ani na Chojniaka za jego pomysł ograniczenia sprzedaży alkoholu !
Czy Chojniak zdąży sobie postawić Mediatekę, grobowiec na miarę piramidy Cheopsa? Kto Go w Piramidzie pogrzebie? Tylko dlaczego mam ja za to płacić?
To ten sam, który wyrzucił z roboty dwóch naukowców z dorobkiem i wsadził w ich miejsce nieudaczników kochających PiS i Stefana Roweckiego-Grota?
Jestem za dr Rogutem. Wykształcony, pracowity i moralnie poukładany. Ważnym argumentem jest dla mnie fakt, że nie jest to człowiek rozpychający się łokciami i daleko mu do wyścigu szczurów. Śmieszy mnie argument pochodzenia. Niech będzie nawet z Alaski, byle rozumiał problemy miasta i jego mieszkańców.
Myślę, że czas na konkretną zmianę w mieście. Oglądam kandydatów od kilku miesięcy i jak nic nie popsuje to zagłosuję na Radną Marlenę Wężyk Głowacka.
moim skromnym zdaniem prezydentem Piotrkowa powinien być piotrkowianin z krwi i kości a nie jakaś marionetka przyniesiona w teczce z jakiegoś innego miasta,nie znająca potrzeb mieszkańców naszego grodu patrząca tylko na to jak wypchać sobie portfel i zabezpieczyć własne potrzeby
A co z Krzysiem? Nie będzie kandydował? Ostatnio jak był z nim wywiad w Strefie FM to uzależnił możliwość kandydowania od terminu wyborów. Może jakiś wróżbita przepowiedział mu już, że w tym terminie wygra a w innym nie. :-)
Lorek nic nie robi i nie zrobi.Lepszy Janik bo młodszy i ze świeższym podejściem.
Bardzo ciekawa twarz pokazała się ze strony PIS dr Rogut ,który był wykładowcą na piotrkowskim uniwersytecie.Wspaniały pedagog.Były dyrektor muzeum w Bełchatowie.Oddany pracy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!