metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)15.04.2018 15:03

Misiu sisiu na prezydęta!!! Muzyczka!!! Guziczki!!! Uła uła...uła uła!!!

34

wojciech ~wojciech (Gość)15.04.2018 13:54

na pewno nie zagłosuję za żadnego oszołoma z pisu, ani na Chojniaka za jego pomysł ograniczenia sprzedaży alkoholu !

138

termit ~termit (Gość)15.04.2018 13:35

Czy Chojniak zdąży sobie postawić Mediatekę, grobowiec na miarę piramidy Cheopsa? Kto Go w Piramidzie pogrzebie? Tylko dlaczego mam ja za to płacić?

146

ułożony jak nie wiem co ~ułożony jak nie wiem co (Gość)15.04.2018 13:35

Cytuję:
Jestem za dr Rogutem. Wykształcony, pracowity i moralnie poukładany.

To ten sam, który wyrzucił z roboty dwóch naukowców z dorobkiem i wsadził w ich miejsce nieudaczników kochających PiS i Stefana Roweckiego-Grota?

73

gość_a ~gość_a (Gość)15.04.2018 12:31

Jestem za dr Rogutem. Wykształcony, pracowity i moralnie poukładany. Ważnym argumentem jest dla mnie fakt, że nie jest to człowiek rozpychający się łokciami i daleko mu do wyścigu szczurów. Śmieszy mnie argument pochodzenia. Niech będzie nawet z Alaski, byle rozumiał problemy miasta i jego mieszkańców.

55

nowak ~nowak (Gość)15.04.2018 11:21

Myślę, że czas na konkretną zmianę w mieście. Oglądam kandydatów od kilku miesięcy i jak nic nie popsuje to zagłosuję na Radną Marlenę Wężyk Głowacka.

519

wizytator ~wizytator (Gość)15.04.2018 09:58

moim skromnym zdaniem prezydentem Piotrkowa powinien być piotrkowianin z krwi i kości a nie jakaś marionetka przyniesiona w teczce z jakiegoś innego miasta,nie znająca potrzeb mieszkańców naszego grodu patrząca tylko na to jak wypchać sobie portfel i zabezpieczyć własne potrzeby

222

xx ~xx (Gość)15.04.2018 12:23

A co z Krzysiem? Nie będzie kandydował? Ostatnio jak był z nim wywiad w Strefie FM to uzależnił możliwość kandydowania od terminu wyborów. Może jakiś wróżbita przepowiedział mu już, że w tym terminie wygra a w innym nie. :-)

62

gość ~gość (Gość)15.04.2018 12:20

Lorek nic nie robi i nie zrobi.Lepszy Janik bo młodszy i ze świeższym podejściem.

65

po ~po (Gość)15.04.2018 11:51

Bardzo ciekawa twarz pokazała się ze strony PIS dr Rogut ,który był wykładowcą na piotrkowskim uniwersytecie.Wspaniały pedagog.Były dyrektor muzeum w Bełchatowie.Oddany pracy.

69

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat