To teraz będzie wasza polityka.Ubliżanie i zastraszanie ludzi!
Nie pisz bzdur i nie zarzucaj innym tego co sami robiliście bo może i dlatego takie obawy. Już mieszaliście w głowach ludziom puszczając bzdury w kampanii wyborczej i paszkwile na WO i jak się to skończyło to widać gołym okiem. Ten się tylko obawia kto ma coś na sumieniu. Normalny śpi spokojnie snem sprawiedliwego. Wojciech Ostrowski nie jest waszego pokroju i nigdy wam w tej perfidii nie dorówna. To normalny gość i ręczę za to, że władza go nie zmieni.
Bzdur nie piszę.Nie używając nazwisk chcę przypomnieć słowa jednego z nowych radnych z otoczenia Pana Ostrowskiego o odstrzeleniu jednej osoby ,która wystąpiła przeciwko nim.Pan ten posłużył się cytatem Józefa Stalina.Teraz jest Radnym.
Sulejów; umarł król (?, buuuhahaha), niech żyje król (?, buuuhahaha, hihihahahi, łoj, mój brzuch ...). Tylko miasta i gminy znowu żal ...
To nie bądź małostkowa. Jeśli nawet tak było to po wyborach nie ma to już znaczenia. Gdyby wszyscy przywiązywali wagę do każdego wypowiedzianego słowa czy zdania, a tym bardziej w kampanii to ludzie do końca życia już powinni biegać z maczugami po ulicach i się nawalać między sobą bo ten powiedział to, a tamten owo.
Zostanę przy swoim zdaniu,co do obaw.Jestem tylko mieszkanką. osobą starszą i mnie to przypomina faszyzm i stalinizm w zarodku.Nie mówię tu o terazniejszej kampanii wyborczej,ale o wcześniejszych wydarzeniach ,gdy już przygotowywaliście się do przejęcia władzy.
wybory były ,teraz nowe władze winny zająć sie PRJORYTETAMI ,dogadać się z mniszkowem /nowy wójt / i połączyć drogą cegielnie owczary z TERENAMI INWESTYCYJNYMI W PODKLASZTORZU ,NOWE MIEJSCA PRACY /podatki / ,igrzyska były ,teraz GOSPODARKA ,,,,,,,,,
Tego się nie da skomentować. Dałaś tylko świadectwo o sobie.
Działało się prężnie za czasów wujka Józefa? Nadal myśli pani tamtymi kategoriami jak widać. Proszę nie przypisywać norm właściwych znajomym, ludziom, których pani nie zna.
masz lekko ograniczoną znajomość tematu!!! uważasz że chodzi tylko o etaty w urzędzie???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!