Drodzy Państwo
Od kiedy to w szkołach można prowadzić kampanie wyborcze???? Prawo tego zabrania. Najpierw należy zapoznać się z przepisami a dopiero potem komentować.
ludzie chcecie zamienic siekierke na kijek otrząsnijcie sie w koncu pokazcie przy urnach
tylko SB
debata Burmistrza Sulejowa y.y.y.y.yyyyyy.yyy, trza było, yyyyyyyyy bedzie, yyyy, nie utasysfowany- czy coś podobnego, włanczać,yyyyyyy, wynajmiom, yyyy, zajmiom się yyyyy, To naprawdę jest dla nas przykre.
I znowu z urzędu piszecie bzdury. Z ciebie taki prawnik jak z koziej d.... trąbka. Poczytaj kodeks i poczytaj interpretacje PKW. Nie wolno robić agitacji wobec małoletnich natomiast nic nie stoi na przeszkodzie, aby po lekcjach odbywały się zebrania wyborcze.
Tyrałem bardzo ciężko w pracy, a poza tym, czy tylko mnie się wydaje, że brakuje informacji lokalnych podanych na czas? Dowiedziałem się o debacie z tych komentarzy - już po debacie.
Jeszcze 3 dni do ciszy wyborczej a ja nadal czekam na plakat kiedy to WO odkrywa w Sulejowie ropę naftową , przecież to wsyztsko co ten Pan przedstawia na plakatach to nierealne ! Na debacie wyszedł Pan kiepsko , a myslałam, że przekona Pan , Dobra Woda za SB !
Dosyć już panowania p.Baryły! Miał na zmiany 12 lat i co zmienił????, to JEGO trzeba rozliczyć i postawić stanowcze VETO!!!
Co zrobił w sprawie odpadów - NIC!!! Co zrobił w sprawia S12 - NIC!! To po co nam taki burmistrz? , który nie broni NAS - mieszkańców!!! Teraz ostateczny CZAS NA ZMIANY!!! W każdej ważnej sprawie, walczy STOWARZYSZENIE, które dociera do prawdy i podaje informacje na tacy...Czy Pan jest głuchy !!! NIE CHCEMY PANA!!!!
może brakuje mi wiedzy(oczywiście dlatego, ze jestem obserwatorem a nie uczestnikiem) na temat kopalni, a raczej składowiska śmieci w Łęcznie, ale z twoich komentarzy wniosek można wysnuć takowy, iż dużo wiesz na ten temat. Przyznaj, że jesteś zawodowo związany z tym miejscem. Podobno "najlepszy z przedsiębiorców", po nagłośnieniu sprawy kopania (przepraszam - zbierania odpadów) na wapiennikach przeniósł do Łęczna swoich pracowników. Taki fakt może wytłumaczyć wielką aktywność "najlepszego z przedsiębiorców" w kampanii wyborczej.
Ilonko, to ty go tak popierasz? Jestem bardzo zdziwiony
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!