odniosę się do osoby Pani Miśkiewicz:jeżeli ktoś jej nie zna to niech nie krytykuje,ona nie spadła z księżyca tylko jest rodowitą sulejowianką i jak to w życiu:po ślubie kobieta zmienia nazwisko,nie mieszka już w Sulejowie,ale na terenie naszej gminy,a przecież pan SB pochodzi z Barkowic i też 12 lat temu mało kto go znał.Dajcie szansę innym się wykazać,przynajmniej to pokolenie bardziej uczciwie kończy szkoły i zdobywa "papier",a nie za łapówki lub świniaka!!!!
Dobrze,że musieliśmy wcześniej jechać do domu,bo mamy niedawno kupione auto z kieleckiego,jeszcze nie przerejestrowane!!!!!!!!!!!!!!!!!A stało na środku Placu Straży.
Ręce opadają, kiedy czyta się takie wpisy … Tak powinienem zacząć swój komentarz, ale nie zacznę, bo nie o rozpaczanie tu chodzi. Masz "światowy" nick, piszesz niekiedy z rozmachem, tylko, czy rzeczywiście jesteś człowiekiem otwartym i czy zawsze rozumiesz zagadnienie, nad którym się rozwodzisz?
Czy potrafisz czytać z uwagą i ze zrozumieniem? Czemu wszystkich, którzy wątpią w wielkość pana Wojtka uważasz za głupków albo nawet złodziei? Czy masz wiedzę, doświadczenie i wyobraźnię wystarczającą np. do tego, żeby ze sformułowania: "W tej sprawie nie muszę snuć domysłów, co więcej - w tej sprawie nie wypada mi wypisywać głupot" wyczytać, że mam odpowiednie i rzetelne informacje na temat, który poruszam, a najzwyklejsza przyzwoitość nie pozwala mi snuć domysłów i insynuacji?
Czemu nie skumałeś tego, co przekazałem pisząc: "Nie sądzisz …, że publicznie przekroczę granicę, której … przekraczać mi nie wypada" oraz: " Nie szczekaj, kiedy szczekać nie wypada" jako sygnał, że mogłem tą konkretną sprawą zajmować się zawodowo, a to wyklucza udział w pyskówkach?
Mógłbym poruszyć jeszcze parę podobnych kwestii związanych z twoją aktywnością na forum, ale zamiast przynudzać, powiem tak: świat nie jest czarno-biały, a nie wszystko, co się świeci jest złotem.
I dobrze byłoby, żebyś nie musiał przekonywać się o prawdziwości tych powiedzeń na własnej skórze.
Ręce opadają, kiedy czyta się takie wpisy... Tak powinienem zacząć swój komentarz, ale nie zacznę, bo nie o rozpaczanie tu chodzi. Masz "światowy" nick, piszesz niekiedy z rozmachem, tylko, czy rzeczywiście jesteś człowiekiem otwartym i czy zawsze rozumiesz zagadnienie, nad którym się rozwodzisz?
Czy potrafisz czytać z uwagą i ze zrozumieniem? Czemu wszystkich, którzy wątpią w wielkość pana Wojtka uważasz za głupków albo nawet złodziei? Czy masz wiedzę, doświadczenie i wyobraźnię wystarczającą np. do tego, żeby ze sformułowania: "W tej sprawie nie muszę snuć domysłów, co więcej - w tej sprawie nie wypada mi wypisywać głupot" wyczytać, że mam odpowiednie i rzetelne informacje na temat, który poruszam, a najzwyklejsza przyzwoitość nie pozwala mi snuć domysłów i insynuacji?
Czemu nie skumałeś tego, co przekazałem pisząc: "Nie sądzisz ..., że publicznie przekroczę granicę, której ... przekraczać mi nie wypada" oraz: " Nie szczekaj, kiedy szczekać nie wypada" jako sygnał, że mogłem tą konkretną sprawą zajmować się zawodowo, a to wyklucza udział w pyskówkach?
Mógłbym poruszyć jeszcze parę podobnych kwestii związanych z twoją aktywnością na forum, ale zamiast przynudzać, powiem tak: świat nie jest czarno-biały, a nie wszystko, co się świeci jest złotem.
I dobrze byłoby, żebyś nie musiał przekonywać się o prawdziwości tych powiedzeń na własnej skórze.
kieleckie scyzoryki do grzecznych nie należą;-)
Nawet przez myśl mi nie przeszłoby, że moje myśli zamieszczane tutaj mogłyby stać się przedmiotem analizy tak zacnego i dostojnego czytelnika.
odnośnie wystąpienia przedstawicielki firmy Pana P. na spotkaniu obecnego burmistrza.
Ani nasz piękny kraj ani tym bardziej nasza cudowna gmina nie posiadają odpowiednich regulacji prawnych dzięki którym mieszkańcy w starciu z niebezpiecznymi odpadami (dostarczanymi nam ze wszystkich zakątków świata) czuliby się bezpiecznie. Istniejące regulacje prawne dotyczące gospodarki odpadami (zarówno niebezpiecznymi jak i innymi niż niebezpieczne) zawiodły już wielokrotnie. Przekonali się o nich m.in. mieszkańcy Trzebiesławic http://www.tvs.pl/informacje/szlam-na-plucach-2009-06-29
czy Kielc http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081216/POWIAT0104/30142129
Niestety nasz kraj nie jest gotów na takich przedsiębiorców. Nie radzimy sobie z tematem odpadów (czego doskonale dowodzi lokalizacja nieszczęsnej inwestycji) Proponuje żeby Pan P. przeniósł firmę do Szwecji. Tam mu będzie lepiej, my nie będziemy mieli więcej najazdów intruzów a nasze środowisko pozostanie czyste i nieskażone. Ale jesteśmy mu bardzo wdzięczni, że pokazał nam kto jest dobry a kto zły.
Szacun Panie Robercie P. NIESAMOWITY STRZAŁ W KOLANO. PRÓBOWAŁ PAN TEGO WCZEŚNIEJ? CZY POLECIAŁ PAN NA ŻYWIOŁ? TRZEBA PRZYZNAĆ, ŻE MA PAN ROZMACH. STAWIAM FLASZKĘ JEŚLI PANA DZIAŁANIA ROZNIOSĄ W PYŁ OBECNĄ WŁADZĘ
Co to za oszustwa z tym wyborem Miśkiewicz do rady powiatu. Przecież miała 3 głosy więcej od Michalczyka i co nie załapała się. A może gmina ją oszukała
Proszę całą młodzież z Sulejowa, abyście tłumaczyli swoim kolegom i koleżankom z terenów gminy o co chodzi z tym przedsiębiorcą. Jeszcze mamy kilka dni ciężkiej pracy, aby uratować tą gminę. Zapalcie wszystkich do działania. Wojtek musi wygrać. To nasza gmina, to nasze miasto i nie będzie obcy pluł nam w twarz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!