metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zuza ~zuza (Gość)12.02.2015 14:20

Każdy powinien robić co chce i powinien za to dostawać kase na jaką zasługuje

25

emeryta ~emeryta (Gość)12.02.2015 14:22

"pracownik" napisał(a):

Proszę wyjść na ulice i strajkować!jak robią to inni.Brawo rolnicy popieram was!!!!

1114

ares1 ~ares1 (Gość)12.02.2015 14:23

"zuza" napisał(a):
Każdy powinien robić co chce i powinien za to dostawać kase na jaką zasługuje

Zapewne :))) Niektórym dać palca to chcą całej ręki :)))

64

guru ~guru (Gość)12.02.2015 14:40

tu trzeba sie laczyc, nie dzielic. razem wspolnie ruszyc na warszawe i rozgonic to bydło z wiejskiej.

103

Mała Małaranga12.02.2015 14:45

"pracownik" napisał(a):
A ja mam dość tych wszystkich protestów! Górnicy, lekarze, PKP, rolnicy weźcie Wy się wszyscy do roboty. Dlaczego ja pracujący w innym zawodzie mam ciągle dokładać się do 14-tek górniczych, czy upraw niszczonych przez dziki. Mam dość!!! Każdy zawód niesie za sobą jakieś ryzyko! Więc jak komuś źle w górnictwie czy rolnictwie niech zajmie się czymś innym. Do mojej wypłaty jakoś żaden inny obywatel tego kraju się nie dokłada, więc dlaczego ja mam dokładać dla tych co pozakładali związki zawodowe do Pana Izdebskiego i innych tego typu osób?

Wyjąłeś mi to z ust:) Zapomniałeś jeszcze napisać o pomyśle dopłaty dla tych, którzy zaciągnęli kredyt we frankach - kolejna paranoja!!

"emeryta" napisał(a):
Proszę wyjść na ulice i strajkować!jak robią to inni.

W sektorze prywatnym strajki... myślisz czasem?

142

Okrza ~Okrza (Gość)12.02.2015 14:58

Stanisłąw Cubała:
Dnia 10.09.1986 zarejestrowany pod nr. 9527 przez Wydz. VI WUSW Piotrków Trybunalski w kategorii kTW. 18.09.1986 zmieniono kategorię rejestracji na TW ps. "Okrza", pozyskany do Sprawy Obiektowej krypt. "Instytucja" nr rej. 8760 dot. Wojewódzkiego Ośrodka Postępu Rolniczego w Rozprzy. Materiały zniszczono 16.01.1990. Zdjęto z ewidencji 16.02.1990. Materiały operacyjne zniszczono.
źródło: http://katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?idx=CU&katalogId=3&subpageKatalogId=3&pageNo=1&nameId=12701&osobaId=21984&

70

Zanzi ~Zanzi (Gość)12.02.2015 15:25

"pracownik" napisał(a):
A ja mam dość tych wszystkich protestów! Górnicy, lekarze, PKP, rolnicy weźcie Wy się wszyscy do roboty. Dlaczego ja pracujący w innym zawodzie mam ciągle dokładać się do 14-tek górniczych, czy upraw niszczonych przez dziki. Mam dość!!! Każdy zawód niesie za sobą jakieś ryzyko! Więc jak komuś źle w górnictwie czy rolnictwie niech zajmie się czymś innym. Do mojej wypłaty jakoś żaden inny obywatel tego kraju się nie dokłada, więc dlaczego ja mam dokładać dla tych co pozakładali związki zawodowe do Pana Izdebskiego i innych tego typu osób?

"Mala" napisał(a):
Wyjąłeś mi to z ust:) Zapomniałeś jeszcze napisać o pomyśle dopłaty dla tych, którzy zaciągnęli kredyt we frankach - kolejna paranoja!!

Popieram. Wkurza mnie to, że są równi i równiejsi.

152

tutaj tutajranga12.02.2015 15:34

Dziel i rządź.

21

Brzoza ~Brzoza (Gość)12.02.2015 16:00

Cz wariat z Kafaru też będzie co jest oborowym bo hoduje Dunskie swinie jaki to rolnik?

83

Mieszczuch ~Mieszczuch (Gość)12.02.2015 16:23

Jeśli rolnicy są zadowoleni ze spotkania to po co w piątek ta pikieta. Zupełnie nie rozumiem. Ale chyba zima to chłopi (rolnicy) nie mają polowych robót i to z nudów.

94

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat