metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wnerwus ~Wnerwus (Gość)12.02.2015 12:06

"kobra" napisał(a):
Kochani konsumenci!ja sprzedaję wieprzowinę po 3,50 a wy po ile kupujecie w sklepie!?To zobaczcie ile zarabia na mnie pośrednik!

To zacznij sam sprzedawać i omiń pośrednika! Posrednik też ma ludzi i też musi im zapłacić!

41

tony ~tony (Gość)12.02.2015 12:07

rolnicy glosujcie dalej na PSL ta partia z wami to już nie ma nic wspólnego

60

ormo ~ormo (Gość)12.02.2015 12:08

lola napisal jak ci niepasyie nasza wipszowina to rzryi zachodniom z atybiotykani

34

lola ~lola (Gość)12.02.2015 12:16

"ormo" napisał(a):

nie jem mięsa wieprzowego

34

Kosmo ~Kosmo (Gość)12.02.2015 12:18

Pytam ponownie: czego Ci miastowi się nawąchali albo nałykali, nie wiem, ale co jeden wpis to śmieszniejszy to drugiego. Nieźli żartownisie mieszkają w tym Piotrkowie. A pisze się, że miasto wymiera. No, może jeśli idzie o robotę to rzeczywiście wymiera, ale jak się od rana, na koszt pracodawcy i podatników "siedzi" na forum i głupoty pisze w komentrzach, to nie ma się co dziwić, że jest tak, jak jest. Za taką robotę (tj. pisanie komenatrzy na publicznych forach w godzinach pracy) pracodawca Wam płaci?

54

s ~s (Gość)12.02.2015 12:18

do ormo a wasza wieprzowinka i inne rzeczy to takie bardzo ekologiczne bez niczego bardzo ciekawe. A tak na marginesie to pisz po polsku "niepasyie, rzryi itp."

41

ormo ~ormo (Gość)12.02.2015 12:19

lola /dla moiei przyiemnosci morzesz nieiesc wcale

12

~PT ~~PT (Gość)12.02.2015 12:20

Czytam i widzę że super udało się skłocic ludzi w temacie rolnik i górnik. A po cichu rząd ukochany robi kręcią robotę, bo naród kłóci się między soba. Prosta manipulacja. Sprawdźcie lepiej co po cichu sejm przyjął a może odrzucił.

130

tony ~tony (Gość)12.02.2015 12:22

ta wasza wieprzowina na moczce kostnej(odpady zwierzęce) no super zdrowa tak tak ormo zamiast na pole wysiewać to karmicie nią świnki by pięknie i szybko rosły

47

tutaj tutajranga12.02.2015 12:24

~kobra (Gość)
1 godzina temu, 11:06
Kochani konsumenci!ja sprzedaję wieprzowinę po 3,50 a wy po ile kupujecie w sklepie!?To zobaczcie ile zarabia na mnie pośrednik!"
Właśnie.
Weterynarz. Kontrola nadrzędna. Transport. Masarnia. Kontrole w masarni. Kafelki w masarni. Krany w masarni. Szafki dla pracowników w masarni. Woda mineralna. Transport do sklepu. Czynsz. Kontrole w sklepie. Umywalka w sklepie. Kibel w sklepie. Pensja dla sprzedawcy. Fartuch.
Proszę, jeżeli ktoś wie, jak stanowi polskie prawo: czy ja mogę jechać do znajomego chłopa, uczestniczyć w świniobiciu i przywieść sobie do domu świeżonkę po 6 zł za kilo? I dudki mi dołoży darmo.

71

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat