To zacznij sam sprzedawać i omiń pośrednika! Posrednik też ma ludzi i też musi im zapłacić!
rolnicy glosujcie dalej na PSL ta partia z wami to już nie ma nic wspólnego
lola napisal jak ci niepasyie nasza wipszowina to rzryi zachodniom z atybiotykani
Pytam ponownie: czego Ci miastowi się nawąchali albo nałykali, nie wiem, ale co jeden wpis to śmieszniejszy to drugiego. Nieźli żartownisie mieszkają w tym Piotrkowie. A pisze się, że miasto wymiera. No, może jeśli idzie o robotę to rzeczywiście wymiera, ale jak się od rana, na koszt pracodawcy i podatników "siedzi" na forum i głupoty pisze w komentrzach, to nie ma się co dziwić, że jest tak, jak jest. Za taką robotę (tj. pisanie komenatrzy na publicznych forach w godzinach pracy) pracodawca Wam płaci?
do ormo a wasza wieprzowinka i inne rzeczy to takie bardzo ekologiczne bez niczego bardzo ciekawe. A tak na marginesie to pisz po polsku "niepasyie, rzryi itp."
Czytam i widzę że super udało się skłocic ludzi w temacie rolnik i górnik. A po cichu rząd ukochany robi kręcią robotę, bo naród kłóci się między soba. Prosta manipulacja. Sprawdźcie lepiej co po cichu sejm przyjął a może odrzucił.
ta wasza wieprzowina na moczce kostnej(odpady zwierzęce) no super zdrowa tak tak ormo zamiast na pole wysiewać to karmicie nią świnki by pięknie i szybko rosły
~kobra (Gość)
1 godzina temu, 11:06
Kochani konsumenci!ja sprzedaję wieprzowinę po 3,50 a wy po ile kupujecie w sklepie!?To zobaczcie ile zarabia na mnie pośrednik!"
Właśnie.
Weterynarz. Kontrola nadrzędna. Transport. Masarnia. Kontrole w masarni. Kafelki w masarni. Krany w masarni. Szafki dla pracowników w masarni. Woda mineralna. Transport do sklepu. Czynsz. Kontrole w sklepie. Umywalka w sklepie. Kibel w sklepie. Pensja dla sprzedawcy. Fartuch.
Proszę, jeżeli ktoś wie, jak stanowi polskie prawo: czy ja mogę jechać do znajomego chłopa, uczestniczyć w świniobiciu i przywieść sobie do domu świeżonkę po 6 zł za kilo? I dudki mi dołoży darmo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!