Magister agronomii czy tak tylko "na oko" te zalecenia?
To trudno. W zamian jednak powinnaś częściej jadać owoce morza. One, podobnie jak wieprzowina, zawierające myślenie.
To niech pośrednik nie zatrudnia ludzi. Wtedy będzie taniej.
To trudno. W zamian jednak powinnaś częściej jadać owoce morza. One, podobnie jak wieprzowina, zawierają kwasy wpływające na myślenie.
Do Tutaj. Jesteś hodowcą świnek- napisz po ile Ty jako producent byś sprzedawał kiełbase??? Znam zachłanność rolników i jacy są - myślę że po 20 zł.
Kiedy Ty Edziu ostatnio byłeś w sklepie? Chyba kilka miesięcy temu. Ja za kiełbasę płacę grubo ponad 20 zł. A kiełbasy w kiełbasie jest 30%, a nawet i nie.
Gdyby nie rolnicy to mieszczuchy by z głodu padli !!!!! a myslą że owoce, warzywa czy jaja to kto produkuje?!
Do tony /czy ty wogóle wiesz jakie są przepisy ,kontrole weterynaryjne pasze pobierają do badania i nie ma mowy o żadnym złym karmieniu.!!!!
w du**ch wam się bauery poprzewracało. za dobrze macie, za dużo pieniędzy i wolnego czasu macie. gdyby na wsi naprawde była taka bieda jak mówicie, to byście nosa z zagrody nie wyściubili tylko byście orali od rana do wieczora. Mam w nosie wasze owoce, warzywa, jaja, wolę kupić w markecie, niech zarabia Niemiec, Hiszpan, czy Włoch, on nie wysypuje zboża na tory i nie blokuje dróg, tylko uczciwie pracuje...
[cytat="antoni-z-majkowa"][/w du**ch wam się bauery poprzewracało. za dobrze macie, za dużo pieniędzy i wolnego czasu macie. gdyby na wsi naprawde była taka bieda jak mówicie, to byście nosa z zagrody nie wyściubili tylko byście orali od rana do wieczora. Mam w nosie wasze owoce, warzywa, jaja, wolę kupić w markecie, niech zarabia Niemiec, Hiszpan, czy Włoch, on nie wysypuje zboża na tory i nie blokuje dróg, tylko uczciwie pracuje...]
aleś ty głupi...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!