metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
eliza ~eliza (Gość)12.02.2015 12:26

"tony" napisał(a):
ta wasza wieprzowina na moczce kostnej(odpady zwierzęce) no super zdrowa tak tak ormo zamiast na pole wysiewać to karmicie nią świnki by pięknie i szybko rosły

Magister agronomii czy tak tylko "na oko" te zalecenia?

30

eliza ~eliza (Gość)12.02.2015 12:28

"lola-" napisał(a):
nie jem mięsa wieprzowego

To trudno. W zamian jednak powinnaś częściej jadać owoce morza. One, podobnie jak wieprzowina, zawierające myślenie.

32

eliza ~eliza (Gość)12.02.2015 12:30

"Wnerwus" napisał(a):
To zacznij sam sprzedawać i omiń pośrednika! Posrednik też ma ludzi i też musi im zapłacić!

To niech pośrednik nie zatrudnia ludzi. Wtedy będzie taniej.

10

eliza ~eliza (Gość)12.02.2015 12:33

"lola-" napisał(a):
nie jem mięsa wieprzowego

To trudno. W zamian jednak powinnaś częściej jadać owoce morza. One, podobnie jak wieprzowina, zawierają kwasy wpływające na myślenie.

52

Edek ~Edek (Gość)12.02.2015 12:45

Do Tutaj. Jesteś hodowcą świnek- napisz po ile Ty jako producent byś sprzedawał kiełbase??? Znam zachłanność rolników i jacy są - myślę że po 20 zł.

25

ulka ~ulka (Gość)12.02.2015 12:52

"Edek" napisał(a):
Znam zachłanność rolników i jacy są - myślę że po 20 zł.

Kiedy Ty Edziu ostatnio byłeś w sklepie? Chyba kilka miesięcy temu. Ja za kiełbasę płacę grubo ponad 20 zł. A kiełbasy w kiełbasie jest 30%, a nawet i nie.

31

lolka ~lolka (Gość)12.02.2015 12:53

Gdyby nie rolnicy to mieszczuchy by z głodu padli !!!!! a myslą że owoce, warzywa czy jaja to kto produkuje?!

69

:):):) ~:):):) (Gość)12.02.2015 13:03

Do tony /czy ty wogóle wiesz jakie są przepisy ,kontrole weterynaryjne pasze pobierają do badania i nie ma mowy o żadnym złym karmieniu.!!!!

33

antoni z majkowa ~antoni z majkowa (Gość)12.02.2015 13:05

w du**ch wam się bauery poprzewracało. za dobrze macie, za dużo pieniędzy i wolnego czasu macie. gdyby na wsi naprawde była taka bieda jak mówicie, to byście nosa z zagrody nie wyściubili tylko byście orali od rana do wieczora. Mam w nosie wasze owoce, warzywa, jaja, wolę kupić w markecie, niech zarabia Niemiec, Hiszpan, czy Włoch, on nie wysypuje zboża na tory i nie blokuje dróg, tylko uczciwie pracuje...

913

w.w. ~w.w. (Gość)12.02.2015 13:14

[cytat="antoni-z-majkowa"][/w du**ch wam się bauery poprzewracało. za dobrze macie, za dużo pieniędzy i wolnego czasu macie. gdyby na wsi naprawde była taka bieda jak mówicie, to byście nosa z zagrody nie wyściubili tylko byście orali od rana do wieczora. Mam w nosie wasze owoce, warzywa, jaja, wolę kupić w markecie, niech zarabia Niemiec, Hiszpan, czy Włoch, on nie wysypuje zboża na tory i nie blokuje dróg, tylko uczciwie pracuje...]
aleś ty głupi...

46

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat