Nie zagłosuję na MWG. Nie ufam jej tak jak nie ufam PO i Nowoczesnej, nie ufam też braciom Walczak i panu działaczowi PO ze Skierniewic, którzy tak namiętnie promują ją na swojej grupie fejsbukowej.
Właśnie popieram budowę przedrzedszkoli i to szybko brawo jesteśmy za
Jestem dla ciebie pani Wezyk Glowacka to od kiedy mozna sie zgłaszac
Na Niemców (Po +.nowoczesna) nigdy nie zagłosuje. To już Chojniak z tą swoją mediateka jest lepszy od tej obiecujący lewicy.
Co się czepiacie jakie wykształcenie ma Marlena Wężyk-Głowacka??Może zajmijcie się Chojniakiem? Wielki Pan nauczyciel co nad 25 uczniami nie umiał zapanować.
Tak mi się wydaję, że najwięcej wpisów jest pracowników z UM Piotrkowa itp., którzy nie chcą zmian na stanowisku PM bojąc się o swoje stanowiska...
Czy Borówkowa dalej rozdaje krówki pod Biedronkami ? łahahahaha !
Głosuj sobie na kogo chcesz ale nie krytykuj ludzi których nie znasz
Mnie tylko ciekawi, czy ta pani uszanuje 1 listopada i czy będzie agitować na cmentarzu. Jeśli tak, to jej zrobię zdjęcia i skompromituję u mnie na blogu, który niestety dla tej pani dużo czyta.
Naprawdę jesteście tak ślepi i głupi, kto się chce łapę postawić tu na Piotrkowie? Zobaczcie tylko to zdjęcie i działajcie 4. listopada
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!