Nigdy nie zagłosuje na Po już mam ich dosyć przez podjudzania wstyd na własny Kraj
Nigdy więcej rządów PO,a jak słyszę o Nowoczesnej to od razu wiem na kogo mam głosować: tylko Chojniak i żeby była jasność ,nie jestem z Jego komitetu wyborczego.
Oczekuję,ze p.Chojniak jak co roku będzie kwestowal przed cmentarzem w Dniu Zmarłych.Trzeba być prostakiem,zeby wyśmiewać się z tak szczytnego celu.No...chyba , że ma się rej EPI
.
Mam nadzieję, że debata nie będzie ustawiona a Pan Prezydent odpowie na trudne pytania. Napiszę do strefy fm aby debata nie była ustawiona. Nagram tą debatę. Trochę takie debaty mnie śmieszą ponieważ w prawdziwej debacie jest tak, że trwa godzinę i prowadzi ją 2 dziennikarzy jeden wybrany przez jednego kandydata drugi przez drugiego i wtedy jest sprawiedliwie.
Panie M.B. czas na zmiany w radzie miasta. Jeszcze tylko kilka dni i powiemy wam do wodzenia za 5 lat.
Proponuję wszystkim którym nie podoba się p.Chojniak ,aby przeprowadzili się do innego miasta np.do Łodzi .Tam z p. Zdanowska będzie im dobrze ,a jeszcze lepiej z p.Trzaskowskim w Warszawie
.
A jednak dogrywka. A z Chojniaka miał być taki 100% pewniak. Gratulacje dla pani Marleny.
Antydoda wszystkie twoje komentarze obraźliwe są zapisywane. W sądzie też tak będziesz obrażał?
Choć może pośrednio w temacie ale o partii z której wywodzi sie ta pani i gada głupoty o nowych miejscach pracy. przypominam że PO i N. (czyli teraźniejsze KO) chciało doprowadzić teraz strajkujące LOT do upadku i sprzedać niemieckim liniom za bezcen. PO jako skrajni LIBERAŁOWIE wychodzili z założenia, że trzeba wszystko sprzedać byle komu byle nie mieć problemów ze strajkami i żądaniami pracowniczymi, ale nie myśleli że zyski z firm wspierają wtedy obcą gospodarkę. Dlatego 4 listopada nie dopuście do sprzedania Piotrkowa, apeluję o rozsądek. Bo jak zagłosujecie na kandydata PO to miasto z ponad 700 letnią tradycją zniknie z mapy Polski.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!