metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)28.10.2018 12:21

Nigdy nie zagłosuje na Po już mam ich dosyć przez podjudzania wstyd na własny Kraj

710

gość ~gość (Gość)28.10.2018 15:31

Nigdy więcej rządów PO,a jak słyszę o Nowoczesnej to od razu wiem na kogo mam głosować: tylko Chojniak i żeby była jasność ,nie jestem z Jego komitetu wyborczego.

75

gość ~gość (Gość)28.10.2018 16:13

Oczekuję,ze p.Chojniak jak co roku będzie kwestowal przed cmentarzem w Dniu Zmarłych.Trzeba być prostakiem,zeby wyśmiewać się z tak szczytnego celu.No...chyba , że ma się rej EPI
.

62

Podpis ~Podpis (Gość)28.10.2018 18:11

Mam nadzieję, że debata nie będzie ustawiona a Pan Prezydent odpowie na trudne pytania. Napiszę do strefy fm aby debata nie była ustawiona. Nagram tą debatę. Trochę takie debaty mnie śmieszą ponieważ w prawdziwej debacie jest tak, że trwa godzinę i prowadzi ją 2 dziennikarzy jeden wybrany przez jednego kandydata drugi przez drugiego i wtedy jest sprawiedliwie.

77

Nie cierpię chamstwa w polityce ~Nie cierpię chamstwa w polityce (Gość)28.10.2018 18:44

Panie M.B. czas na zmiany w radzie miasta. Jeszcze tylko kilka dni i powiemy wam do wodzenia za 5 lat.

36

gość ~gość (Gość)28.10.2018 15:50

Proponuję wszystkim którym nie podoba się p.Chojniak ,aby przeprowadzili się do innego miasta np.do Łodzi .Tam z p. Zdanowska będzie im dobrze ,a jeszcze lepiej z p.Trzaskowskim w Warszawie
.

811

gość ~gość (Gość)26.10.2018 00:00

A jednak dogrywka. A z Chojniaka miał być taki 100% pewniak. Gratulacje dla pani Marleny.

1418

gość ~gość (Gość)28.10.2018 20:35

Panie Krzysztofie jesteś super

99

do sądu ~do sądu (Gość)28.10.2018 21:35

Antydoda wszystkie twoje komentarze obraźliwe są zapisywane. W sądzie też tak będziesz obrażał?

77

gość ~gość (Gość)28.10.2018 22:58

Choć może pośrednio w temacie ale o partii z której wywodzi sie ta pani i gada głupoty o nowych miejscach pracy. przypominam że PO i N. (czyli teraźniejsze KO) chciało doprowadzić teraz strajkujące LOT do upadku i sprzedać niemieckim liniom za bezcen. PO jako skrajni LIBERAŁOWIE wychodzili z założenia, że trzeba wszystko sprzedać byle komu byle nie mieć problemów ze strajkami i żądaniami pracowniczymi, ale nie myśleli że zyski z firm wspierają wtedy obcą gospodarkę. Dlatego 4 listopada nie dopuście do sprzedania Piotrkowa, apeluję o rozsądek. Bo jak zagłosujecie na kandydata PO to miasto z ponad 700 letnią tradycją zniknie z mapy Polski.

86

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat