metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
antydoda * ~antydoda * (Gość)30.10.2018 08:25

Poza tym uważam, że pytania na debacie powinni zadawać mieszkańcy telefonicznie, wtedy KCH już by miał ciepło i nie odpowiedział na większość z nich.

45

gość ~gość (Gość)30.10.2018 10:49

Zdanowska pani Marleno pani nie przysłużyła. Szkoda, bo miałem głosować, ale tym u mnie Pani straciła

44

gość ~gość (Gość)30.10.2018 10:50

Ha ha ha i wyszły dzisiaj poczwary Brawo, Chojniak idzie do zwycięstwa

47

gość ~gość (Gość)28.10.2018 21:54

Trzymamy kciuki Pani Marleno.

1412

antydoda * ~antydoda * (Gość)30.10.2018 10:57

Ale cały urząd miasta pisze łehehehe a mieszkańcy czytają i się śmieją heheheheh i tak wiadomo że Marlena wygra wybory. Dzisiaj po debacie KCH wyjdzie przegrany:)

65

antydoda * ~antydoda * (Gość)30.10.2018 14:10

no i KCH przegrał debatę słuchaliście?? Pani Marlena wymiotła KCH :):) Najlepsze było pytanie Pana prezydenta, od czego według Pani miałbym zacząć jak zostanie prezydentem łeheheheh najpierw trzeba nim zostać na kolejną kadencję. Odpowiedź Pani Marleny była miażdżąca. Szkoda że nie został poruszony temat starych pieców w ciepłowni, MZK, zagadnienie o wodociągach itp.

62

true ~true (Gość)30.10.2018 14:43

Pan Krzysztof za szybko wystąpił z wnioskiem do sądu w trybie wyborczym. Po dzisiejszej debacie to dopiero Pani Marlena ma za co przepraszać.

26

gość ~gość (Gość)30.10.2018 14:36

Ta pani wypadła w debacie tragicznie, brak orientacji w sprawach miasta,zachowanie poniżej krytyki, agresja,brak pomysłów dla naszego miasta,a do tego wszystkiego zdj z p.Zdanowska czyli strzał w kolano.Jednym słowem KLAPA!!!! Idę głosować na K.Ch

26

karwasz barabasz ~karwasz barabasz (Gość)30.10.2018 15:02

Panie Prezydencie dlaczego odmówił Pan debaty w innym radio niż strefa fm?

60

maurycy ~maurycy (Gość)30.10.2018 15:03

Na forum intensywnie produkują się trole Chojniaka bojące się, że stracą posadki w miejskich spółkach. Mam nadzieję na mobilizację piotrkowian i usunięcie bezpowrotnie tego pana.

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat