Poza tym uważam, że pytania na debacie powinni zadawać mieszkańcy telefonicznie, wtedy KCH już by miał ciepło i nie odpowiedział na większość z nich.
Zdanowska pani Marleno pani nie przysłużyła. Szkoda, bo miałem głosować, ale tym u mnie Pani straciła
Ha ha ha i wyszły dzisiaj poczwary Brawo, Chojniak idzie do zwycięstwa
Ale cały urząd miasta pisze łehehehe a mieszkańcy czytają i się śmieją heheheheh i tak wiadomo że Marlena wygra wybory. Dzisiaj po debacie KCH wyjdzie przegrany:)
no i KCH przegrał debatę słuchaliście?? Pani Marlena wymiotła KCH :):) Najlepsze było pytanie Pana prezydenta, od czego według Pani miałbym zacząć jak zostanie prezydentem łeheheheh najpierw trzeba nim zostać na kolejną kadencję. Odpowiedź Pani Marleny była miażdżąca. Szkoda że nie został poruszony temat starych pieców w ciepłowni, MZK, zagadnienie o wodociągach itp.
Pan Krzysztof za szybko wystąpił z wnioskiem do sądu w trybie wyborczym. Po dzisiejszej debacie to dopiero Pani Marlena ma za co przepraszać.
Ta pani wypadła w debacie tragicznie, brak orientacji w sprawach miasta,zachowanie poniżej krytyki, agresja,brak pomysłów dla naszego miasta,a do tego wszystkiego zdj z p.Zdanowska czyli strzał w kolano.Jednym słowem KLAPA!!!! Idę głosować na K.Ch
Panie Prezydencie dlaczego odmówił Pan debaty w innym radio niż strefa fm?
Na forum intensywnie produkują się trole Chojniaka bojące się, że stracą posadki w miejskich spółkach. Mam nadzieję na mobilizację piotrkowian i usunięcie bezpowrotnie tego pana.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!