metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Jeszcze tu kiedyś powrócę ~Jeszcze tu kiedyś powrócę (Gość)26.10.2018 15:10

Krzysiek Chojniak musi odejść dla dobra tego miasta!!!

1913

gość ~gość (Gość)26.10.2018 15:14

Oby nie na PO bo miasto pójdzie na dno

1211

zero ~zero (Gość)25.10.2018 21:42

Nie, no, weźcie, ona medialne zero jest. Nadaje się tylko i wyłącznie w lot w kosmos, niech ją ktoś na Międzynarodową Stację Kosmiczną wyśle

1716

u_fryzjera ~u_fryzjera (Gość)26.10.2018 15:53

Zasłyszane dzisiaj u fryzjera: "Ja to zagłosuje na Krzysztofa ale wyjeżdżam z stąd bo tu nic nie ma."
Szkoda że Marlena przywdziała szyld PO, w innym wypadku może. . . może... miałaby szanse.
Szkoda że ludzie boją się zmian. Szkoda mi mojego miasta.

97

gość ~gość (Gość)26.10.2018 16:18

Nigdy ona idziemy na wybory wszyscy z naszej pracy koledzy i koleżanki

98

gość ~gość (Gość)25.10.2018 21:27

Mam pytanie do pani Marleny ,skoro pani twierdzi ze tyle milionów można było pozyskiwać z UE zamiast zaciągać kredyty to czemu jako radna ich pani nie szukała i nie dawała konkretnych pomysłów? Ile funduszy udało się dla miasta dzięki pani marlenie zdobyc?

3211

gość ~gość (Gość)26.10.2018 18:02

Ludzie przecież Pan prezydent Chojniak nie jest z PiS u. Tak naprawdę wszyscy wyborcy Pis mają dylemat. Na kogo oddać głos, bo zawsze będzie to wybór mniejszego zła.

82

baba jaga marlena ~baba jaga marlena (Gość)26.10.2018 16:15

Taki chłopak na targu dzisiaj nam wyjaśnił, kim ta pani pachnie, bo jest z okolicy, więc głosowałam na p. Lorka, ale teraz ewidentnie na p. Chojniaka. PO w Piotrkowie dziękujemy już dość krzywd Polakom wyrządzili.

127

NN ~NN (Gość)26.10.2018 16:57

Mało wam pisu i pisopodobnych? Nie widzicie ,ze kraj idzie na skraj przepaści? UE wreszcie się wkurzy i nie zobaczycie ani jednej złotówki i dopiero będzie płacz .A poza tym pis weżmie się za wolne media i internet i nie będziecie tych swoich głupot wypisywać.

712

gość ~gość (Gość)26.10.2018 19:02

Jeżeli wybraliście takich radnych typ. P .Dziemdzio,i innych wyjadaczy baboli.
To czy zostanie na tronie:CHMIEL czy POPIEL to i tak bida i tak bida,a dej matka jeszcze roz.

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat