ja niechce nowego basenu tylko dwie mediateki i trzecią malutką!!!
a tak serio, to nie bylem na basenie na belackiej od kilku lat wlasnie przez te problemy - za wysokie ceny by wejsc na pół godziny do wody, na próchnika troche lepiej ale tez, czlowiek chce poplywac a nie ocierac sie co chwila o kogoś...normalnie gdyby nam muzulmanow dali tutaj to byli by zadowleni, lol.
A teraz Uwaga!! Jak jeszcze raz zobaczę na Belzackiej jakiegoś brudadsa który przed wejściem na basen się NIE umyje to znajdę fotę na FB albo zrobię fotę i będę wywieszal na drzwiach basenu!! kUrŁa!
"To jest brudas, nie myje się przed wejściem na pływalnie"
Możnecie sobie w strawie jak wam nie pasuje że basen zajęty. Moje dziecko właśnie uczy się pływać na basenie przy Belzackiej i jestem z niego bardzo dumny.
Od momentu jak zobaczylem w 2014 kolesi smarkajacych do wody technikom "na szfagra",to nie chodze,czekam do lata i jade nad rzeke
To niby gdzie dzieci mają się uczyć i kiedy? Uprawiają sport- źle, nie uprawiają też źle...mamy warunki jakie mamy. Swoją drogą komentarze pracowników na temat tych lekcji pływania są zbędne. Powinni się cieszyć, ze w takich warunkach jeszcze ktos tam przychodzi.
Piotrkowskie tyfusy nie zasługują na żaden akwapark! W tym basenie zdażało się, że fenikalia pływały :(
Zamiast tego śmiesznego placu zabaw obok basenu przy kortach mogli wybudowac kompleks jakiegos aquaparku ludzi by mieli tony zaczeli by tez zarabiac bo w tym miescie niema zadnej rozrywki tylko dwa smieszne baseniki ludzie musza do lodzi jezdzic sie bawic a ten plac zabaw moglby byc w kazdym innym miesjcu. Poprostu zenada
marzeniem wszystkich basenów na świecie - ciągłe obłożenie płacącymi klientami a u nas nie zadowolenie jest proste tego rozwiązanie, wystarczy zmienić kierownictwo na lepsze a wtedy woda wyparuje, basen pusty i po problemie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!