metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)30.11.2017 09:19

A ja myślałem, ze Delfin to klub pływacki ale najwyraźniej zasługuje na miano szkółki :-)

42

JacekK ~JacekK (Gość)30.11.2017 09:22

basen powinien byc obowiązkowy dla uczniów bo przecież godzin WF jest dużo, klas dużo a sala jedna bądz dwie (bo jedna mała) na całą szkołę. Dzieci ćwiczą na korytarzach albo siedzą na ławeczkach bo 4 osoby grają w tenisa. Siłownie czasami to atrapy (tylko w nazwie). A na boisko nie wychodzą przez pół roku, bo taki mamy klimat.

51

marynia ~marynia (Gość)30.11.2017 09:18

sporo dzieci ze szkół nie załapuje się na zajecia na basenie bo za późno się zgłaszają i brak miejsc dla nich.

31

Mysza ~Mysza (Gość)30.11.2017 09:36

Ja jestem mega rozczarowana tą pływalnią w ostatnim czasie. Nie dość że tory pozajmowane i trzeba w 4 osoby pływać na jednym to woda jest bardzo zimna. Ostano nie dotrwałam do końca i wyszłam 10 min przed czasem bo już nie szło wytrzymać. Morsem jeszcze nie chcę zostać. I do tego w szatniach temperatura również nie zachęca do zrzucenia ciuszków :/

82

obserwator ~obserwator (Gość)30.11.2017 09:44

Jeśli jest takie duże obłożenie na basenie (a jak jest na drugim?) to władze miasta już teraz powinny planować wybudowanie parku wodnego. W USA szkoły są wyposażone w baseny. A u nas? Takie duże miasto a ledwie dwa małe baseniki.

83

gość ~gość (Gość)30.11.2017 09:29

A może czas pomyśleć o rozbudowie istniejącego już basenu. Przydałby się w mieście porządny, nowoczesny basen z częścią rekreacyjno - rehabilitacyjną. To co mamy w tej chwili to przeżytek,oferta dla niewielu, brak atrakcji . Jednym słowem: nuda. Zamiast kolejnych stadionów może jakaś propozycja dla szerszej grupy społeczeństwa niż kopacze piłki.

141

pora działać ~pora działać (Gość)30.11.2017 09:57

Jest tłok i będzie, bo z basenu korzystają dzieci nie tylko z Piotrkowa. A swoją drogą, nie ma powodu komukolwiek zabraniać. Ewidentnie brakuje dodatkowych miejsc dla tej formy rekreacji w naszym mieście.

82

. ~. (Gość)30.11.2017 09:58

Trzeci basen to jest już potrzebny - ale będzie mediateka. Czy Pan Leszek wie ile osób z PT jeździ do parków wodnych... Te dwa baseniki to mała namiastka tego co powinno być w XXI wieku.
Jeżeli zaś chodzi o szkółki przecież to też są normalni użytkownicy basenu... Wina OSIRu, że nie ma transparentnej informacji o rezerwacji.
Powyższe tylko pokazuje, że jest duże zapotrzebowanie na tego typu obiekty w naszym mieście. Zbliżają się wybory więc pewnie za chwilę bedziemy mili mnóstwo informacji co to nie powstanie w naszym mieście...

94

555 ~555 (Gość)30.11.2017 10:13

Prezydent już dawno postawić duży Aquapark w Piotrkowie, należy się to Nam, ale najlepiej nic by nie robił !!!!

43

gość ~gość (Gość)30.11.2017 10:25

Przecież jest jeszcze Słoneczko! Tam tłoku teraz nie ma. A jak ktoś nie jest morsem to może kąpać się w ubraniu.

81

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat