Madzia E. z Wyzwolenia,bywalczyni sklepiku na Szmidta to beztalencie i plotkarz listonoszowy
Super listonosz kandyduje z PIS w I okręgu wyborcy oceńcie go w wyborach . Myśle , ze to jedyna okazja by powiedzieć o tym listonoszu co naprawdę myslice.
A najlepsze są przesyłki priorytetowe, czyli wyciąganie od ludzi pieniędzy.
Rozumiem, że nie mieści się w skrzynce i muszę odebrać na poczcie. Ale awizo z datą dnia poprzedniego to oszustwo... . Ewidentnie wykazują próbę dostarczenia przesyłki. Próbę, której nie było. Przesyłka w ogóle nie opuściła oddziału poczty.
A w szczegulności odbieranie przesyłek na poczcie przy ulicy Szklarskiej to jest jazda bez trzymanki kolejki jak diabli trzy okienka a jedno tylko czynne
Jestem listonoszem i też tak robię bo czas mnie goni nie będę stał i czekał jak jaśnie domownik ruszy 4litery.
Chcieli byście żeby za 3-4 zł wysłać paczkę jako list.a d... w troki i zapiec....C na poczta.nokt wam nie przyniesie obiecuje listonosz
zamawiam towary od "Dear Friend" niestety aby było najtaniej z ich strony w naszym kraju wszystko przejmuje poczta Polska i tu się zaczyna tylko kilka przykładów z około 150. Tracking 2 tyg z Azji do Polski tydzień w kraju sobota poczta Słowackiego we wtorek po kolejnej awanturze łaskawie wydano mi z zaplecza bo przecież nikt nie przyniesie na adres. Kolejne kilkanaście paczek lekkich i małych jak piórko nawet nie wyszły z poczt awizo. Mam bliżej i dogodniej 3 placówki ale nie Słowackiego główna żeby mi jeszcze dowalić że wolę kupować u Chińczyka. Znają mnie tam na pamięć bo po każdą paczkę muszę latać i upominać się o wydanie. Każdy dojazd zwiększa cenę zamówionego towaru i ostatecznie darmowa dostawa wychodzi darmowa od "Dear Friend" + dojazd na pocztę. pozdrowienia dla Pań co tak umiejętnie wydają paczki na Słowackiego i wszystkich pracowników Poczty Polskiej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!