metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)24.09.2018 15:52

Madzia E. z Wyzwolenia,bywalczyni sklepiku na Szmidta to beztalencie i plotkarz listonoszowy

20

gość ~gość (Gość)24.09.2018 17:22

Z listami jest podobne.Nawet avizo nie wkładają do skrzynki.Masakra

41

Aleksy ~Aleksy (Gość)24.09.2018 18:28

Super listonosz kandyduje z PIS w I okręgu wyborcy oceńcie go w wyborach . Myśle , ze to jedyna okazja by powiedzieć o tym listonoszu co naprawdę myslice.

40

.gość ~.gość (Gość)24.09.2018 20:10

A najlepsze są przesyłki priorytetowe, czyli wyciąganie od ludzi pieniędzy.

80

gość ~gość (Gość)24.09.2018 22:13

Pewnie były alko radny nosi te przesyłki :-)

40

gość ~gość (Gość)24.09.2018 22:52

Rozumiem, że nie mieści się w skrzynce i muszę odebrać na poczcie. Ale awizo z datą dnia poprzedniego to oszustwo... . Ewidentnie wykazują próbę dostarczenia przesyłki. Próbę, której nie było. Przesyłka w ogóle nie opuściła oddziału poczty.

60

gość ~gość (Gość)25.09.2018 01:36

A w szczegulności odbieranie przesyłek na poczcie przy ulicy Szklarskiej to jest jazda bez trzymanki kolejki jak diabli trzy okienka a jedno tylko czynne

40

gość ~gość (Gość)25.09.2018 11:08

Jestem listonoszem i też tak robię bo czas mnie goni nie będę stał i czekał jak jaśnie domownik ruszy 4litery.

18

gość ~gość (Gość)25.09.2018 17:00

Chcieli byście żeby za 3-4 zł wysłać paczkę jako list.a d... w troki i zapiec....C na poczta.nokt wam nie przyniesie obiecuje listonosz

11

Dear Friend ~Dear Friend (Gość)25.09.2018 18:31

zamawiam towary od "Dear Friend" niestety aby było najtaniej z ich strony w naszym kraju wszystko przejmuje poczta Polska i tu się zaczyna tylko kilka przykładów z około 150. Tracking 2 tyg z Azji do Polski tydzień w kraju sobota poczta Słowackiego we wtorek po kolejnej awanturze łaskawie wydano mi z zaplecza bo przecież nikt nie przyniesie na adres. Kolejne kilkanaście paczek lekkich i małych jak piórko nawet nie wyszły z poczt awizo. Mam bliżej i dogodniej 3 placówki ale nie Słowackiego główna żeby mi jeszcze dowalić że wolę kupować u Chińczyka. Znają mnie tam na pamięć bo po każdą paczkę muszę latać i upominać się o wydanie. Każdy dojazd zwiększa cenę zamówionego towaru i ostatecznie darmowa dostawa wychodzi darmowa od "Dear Friend" + dojazd na pocztę. pozdrowienia dla Pań co tak umiejętnie wydają paczki na Słowackiego i wszystkich pracowników Poczty Polskiej

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat