metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
byly klient ~byly klient (Gość)24.09.2018 10:33

Żenada ta odpowiedź poczty, kombinat państwowy, który niedługo będzie pełnił funkcję sklepików Caritasu. Chyba jeśli ktoś nadaje paczkę w jednym miejscu, płaci za doręczenie to osoba która z ramienia poczty odbiera paczkę to wie, że ma niewłaściwe gabaryty, to po co ją przyjmuje skoro i tak trzeba później drałować na pocztę bo listonosz od razu zakłada, że nie ma nas w domu i zostawi awizo albo z góry wie, że paczka ma nieprzepisowe wymiary i też zostawi awizo? A swoją drogą jak sporadycznie wchodzę na pocztę i patrzę na tempo obsługi klienta to mi słabo... oddział najwolniejszy na Bugajskiej... Całe szczęście, że na rynku jest cała masa firm świadczących takie usługi i można nie korzystać z usług poczty

122

gość ~gość (Gość)24.09.2018 13:50

Byłem na l4. Cały dzień w domu z gorączką. Wieczorem dzień wcześniej żona sprawdzała skrzynkę pocztową była pusta. Następnego dnia wieczorem w skrzynce pocztowej awizo powtórne. Obiecuję Ci panie listonoszu że nie będę patrzył na mundur tylko napluje ci w twarz następnym razem.

100

gość ~gość (Gość)24.09.2018 10:27

Nie raz składałam skargę na pocztę. Co z tego, że są nierejestrowane skoro np paczka jest wielkości pudełka zapałek, ale nie mieści się w skrzynce. Jakos roznoszenie ulotek im nie przeszkadza, ktore noszą w torbie. Potrafia nie dostarczyć paczki mimo iż ktoś jest w domu. Od razu gotowe awizo wrzucają.

81

gość ~gość (Gość)24.09.2018 10:15

Poczta polska tragedia wielokrotnie zostawiano awizo zamiast doreczyc przesyłkę pod wskazany adres, a ostatnio nawet nie zostawiają awiza mimo że przesyłka jest do odbioru na poczcie

81

x2x ~x2x (Gość)26.09.2018 02:08

ludzie czy wy widzicie co piszecie? fala hejtu od ignorantów..... zapłaciłam za przesylke 3-5 zl wiec zadam dostarczenia.... bylam w pracy a teraz jestem w domu
... listonosz czy kurier to tez czlowiek.... ma rodzinę i żyje by pracowac... tylko pracuję by zyc.... to ze jesteś w domu .... dobra twoja.
zostan kurierem, goncem czy listonosze a zobaczysz z l
iloma takimi "PANAMI" dziennie spotykaja
.. traktuj jam człowieka a nie wlasnosc za 3 zl. ... jak nie pasuje to nie zamawiaj z netu tylko rusz d**e do sklepu np "Biedronka" który masz pod nosem. albo docen ze jakis człowiek wraca do Ciebie za darmo zebys byl zadowolony.... daj napiwek i przybij piątkę.

06

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat