Żenada ta odpowiedź poczty, kombinat państwowy, który niedługo będzie pełnił funkcję sklepików Caritasu. Chyba jeśli ktoś nadaje paczkę w jednym miejscu, płaci za doręczenie to osoba która z ramienia poczty odbiera paczkę to wie, że ma niewłaściwe gabaryty, to po co ją przyjmuje skoro i tak trzeba później drałować na pocztę bo listonosz od razu zakłada, że nie ma nas w domu i zostawi awizo albo z góry wie, że paczka ma nieprzepisowe wymiary i też zostawi awizo? A swoją drogą jak sporadycznie wchodzę na pocztę i patrzę na tempo obsługi klienta to mi słabo... oddział najwolniejszy na Bugajskiej... Całe szczęście, że na rynku jest cała masa firm świadczących takie usługi i można nie korzystać z usług poczty
Byłem na l4. Cały dzień w domu z gorączką. Wieczorem dzień wcześniej żona sprawdzała skrzynkę pocztową była pusta. Następnego dnia wieczorem w skrzynce pocztowej awizo powtórne. Obiecuję Ci panie listonoszu że nie będę patrzył na mundur tylko napluje ci w twarz następnym razem.
Nie raz składałam skargę na pocztę. Co z tego, że są nierejestrowane skoro np paczka jest wielkości pudełka zapałek, ale nie mieści się w skrzynce. Jakos roznoszenie ulotek im nie przeszkadza, ktore noszą w torbie. Potrafia nie dostarczyć paczki mimo iż ktoś jest w domu. Od razu gotowe awizo wrzucają.
Poczta polska tragedia wielokrotnie zostawiano awizo zamiast doreczyc przesyłkę pod wskazany adres, a ostatnio nawet nie zostawiają awiza mimo że przesyłka jest do odbioru na poczcie
ludzie czy wy widzicie co piszecie? fala hejtu od ignorantów..... zapłaciłam za przesylke 3-5 zl wiec zadam dostarczenia.... bylam w pracy a teraz jestem w domu
... listonosz czy kurier to tez czlowiek.... ma rodzinę i żyje by pracowac... tylko pracuję by zyc.... to ze jesteś w domu .... dobra twoja.
zostan kurierem, goncem czy listonosze a zobaczysz z l
iloma takimi "PANAMI" dziennie spotykaja
.. traktuj jam człowieka a nie wlasnosc za 3 zl. ... jak nie pasuje to nie zamawiaj z netu tylko rusz d**e do sklepu np "Biedronka" który masz pod nosem. albo docen ze jakis człowiek wraca do Ciebie za darmo zebys byl zadowolony.... daj napiwek i przybij piątkę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!